Obavijesti

Show

Komentari 13

'Ispričala sam svoju priču kako mlade djevojke ne bi radile iste greške. To je pogrešan put...'

'Ispričala sam svoju priču kako mlade djevojke ne bi radile iste greške. To je pogrešan put...'
16

Od pobjede mi se život promijenio za 180 stupnjeva. Nekako sam očvrsnula. Mogu slobodno reći da me reality napravio jakom ženom. Mogu u roku od pet minuta procijeniti neku osobu, rekla je Iva

VIDEO

U devetome mjesecu prošle godine nije mogla niti zamisliti da će joj se život promijeniti za 180 stupnjeva. Djevojka s tek nekoliko tisuća pratitelja postala je omiljena zadrugarka, zbog koje su brojni fanovi trošili stotine eura samo kako bi ugledali njezin lik na tronu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVOM:

 

I u tome su i uspjeli. Iva Grgurić (27) pobijedila je u “Zadruzi”, a može se pohvaliti i laskavom titulom jedine pobjednice iz Hrvatske u srpskom reality showu. Nakon što je stavila krunu na glavu, Iva je imala hrpu obveza... Ipak, odvojila je vrijeme i za nas, a u intervjuu za CafeTV otkrila nam je i što radi nakon realityja, na što će potrošiti vrtoglavih 50.000 eura, ali i kako reagira na negativne komentare koje joj hejteri svakodnevno pišu ispod fotografije. 

- Zarađujem zahvaljujući društvenim mrežama. Svakodnevno radim reklame i stalno sam u kontaktu s ljudima koji su mi pružili veliku podršku. Na negativne komentare ne reagiram pretjerano. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i zlonamjerne kritike me ne diraju - priznaje Iva, koja je zahvaljujući reality slavi na Instagramu “skupila” više od 140.000 pratitelja. Najveća podrška su joj bili prijatelji i obitelj. Bez obzira na to što je intimu podijelila s nekoliko milijuna gledatelja, roditelji su je podržali, a otkrila nam je i kako joj ništa nisu zamjerili.

- Od pobjede mi se život promijenio za 180 stupnjeva. Nekako sam očvrsnula. Mogu slobodno reći da me reality napravio jakom ženom. Mogu u roku od pet minuta procijeniti neku osobu jer kroz taj reality je prošlo osamdeset ljudi, tamo se suočavate sa situacijama i problemima kakvi ne postoje u stvarnom životu. Stvarno me sudjelovanje ojačalo prije povratka u stvarni svijet, otvorilo mi je mnoga vrata i donijelo razne poslovne mogućnosti. Na kraju mogu reći da mi je samo pozitivno donijelo - kaže nam Iva, koja nam je otkrila i kako se nije našla u nekoj neugodnoj situaciji nakon izlaska iz kontroverznog showa.

Hejteri su, priča nam, jaki samo preko društvenih mreža. Na početku realityja s brojnim gledateljima, ali i cimerima podijelila je kako joj je prije nekoliko godina financijski pomagao čovjek koji joj po godinama može biti otac. Pitali smo je i je li ikad požalila što je svoju privatnost podijelila s toliko velikim brojem ljudi.

Srbi vole Ivu Grgurić, ali joj zbog novca podmeću razne laži
Srbi vole Ivu Grgurić, ali joj zbog novca podmeću razne laži

- Nije mi žao. Smatram da sam dala dobru poruku svim mladim djevojkama koje su se našle u takvom krugu ljudi. Taj put nije dobar, a moj savjet im je da skrenu s tog puta, pa makar morale koračati u nepoznato. To je trnovit život. Puno je uspona i padova, a križ će nositi do kraja života. Malo djevojaka bi tako nešto priznalo i zato neka cure uče na mojim greškama - priznala nam je pobjednica “Zadruge”.

The final of reality show Zadruga 3 held in Pink tv studios at Simanovci. Finale rijaliti soua Zadruga 3 u Simanovcima.

Zanimalo nas je i hoće li zagrebačku adresu zamijeniti beogradskom s obzirom na to da ima puno poslovnih ponuda u Srbiji.

- Mislim da ću otići u Beograd, ali privremeno. Sada tamo imam priliku ostvariti se kao poslovna žena, ali ništa ne može zamijeniti moju Hrvatsku. Namjeravam živjeti na relaciji Beograd - Zagreb, ali nikad ne bih trajno napustila svoju zemlju - kaže. U realityju se, osim što je pobijedila, i zaljubila. Sad je već šest mjeseci u vezi s kolegom iz showa Filipom Đukićem.

- Mnogi su mislili kako je to veza iz koristi, ali zaista nije. I mi smo bili skeptični na početku, kad smo izašli iz showa, jer smo dvije različite osobe. I dalje smo skupa, ima tu nesuglasica i sitnih trzavica, ali to je potpuno prirodno. Tih pet mjeseci, koliko smo bili u vezi u ‘Zadruzi’, kao tri su godine vani - rekla nam je Iva za kraj. Ne postoji šansa da je gledamo u novoj sezoni koja kreće u rujnu, a za nove natjecatelje ima jedan savjet: “Budite jake, iskrene i spontane. Ne igrajte se realityja jer će vas isti pojesti”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju