Obavijesti

Show

Komentari 5

'Jamieju Foxxu sam hvalio Hrvatsku pa je došao kod nas, pozirao mi je s kćeri na ranču'

'Jamieju Foxxu sam hvalio Hrvatsku pa je došao kod nas, pozirao mi je s kćeri na ranču'
7

Pred objektivom proslavljenog splitskog fotografa našli su se i slavni glumac Jamie Foxx i njegova kći Corrine. Lazić je imao priliku razgledati luksuzni Jamiev dom, te nam je otkrio da su razgovarali o Hrvatskoj

VIDEO

Među portretima brojnih svjetskih zvijezda koje su pozirale splitskom fotografu Jadranu Laziću našle su se i fotografije oskarovca Jamieja Foxxa (53) i njegove najstarije kćeri Corrine (27).

Njih dvoje su u studenom 2014. godine sudjelovali na elitnom godišnjem debitantskom balu u Parizu. Corinne se ondje uz još 25 mladih žena iz uglednih obitelji 'predstavila društvu' te zaplesala sa slavnim tatom. Prestižni francuski časopis 'Paris Match' je uoči bala angažirao Jadrana da posjeti glumca u njegovom domu i fotografira ga s kćeri.

- Jamie živi na grandioznom ranču u okolici Los Angelesa. Bio je divan, jako profesionalan i prijateljski nastrojen. Dao mi je potpuno odriješene ruke na snimanju te mi dopustio da razgledam svaki kutak imanja. Prvo sam uočio klavir iznad kojeg je visio portret legendarnog glazbenika Raya Charlesa i odlučio ga fotografirati ondje. Naime, Jamie je glumio Charlesa u biografskim filmu 'Ray' i osvojio Oscara  - ispričao nam je Jadran, koji je s Foxxom i Corrine proveo cijeli dan, snimajući ih na različitim lokacijama na ranču. Strpljivo su mu pozirali uz bazen, konje te luksuzne automobile i buggy vozila.

- Na kraju dana smo se popeli na vrh obližnjeg brda i snimili nekoliko fotografija uz zalazak. Foxx se ponekad bavi boksom, pa je glumio da drži vreću za udaranje dok Corrine zamahuje rukom. Oni se odlično slažu, Jamie ju zaista obožava - otkrio nam je fotograf, koji je tom prilikom Jamieju mnogo pričao o Lijepoj našoj.

- Rekao sam mu da je Hrvatska prekrasna zemlja, s predivnom obalom. Hvalio sam mu Hvar i Dubrovnik, koji je zaista i posjetio nekoliko godina kasnije - priča nam Lazić.

Jamie je u Dubrovniku 2017. snimao film 'Robin Hood' te je tom prilikom izjavio kako ga je Hrvatska svojom ljepotom ostavila bez teksta.

Jadran Lazić otkrio: 'Scully sam pridobio putem na Bora Boru'
Jadran Lazić otkrio: 'Scully sam pridobio putem na Bora Boru'

Jadran Lazić je ove godine izdao je monografiju, a njegova izložba “Jadran Lazić - 50 godina fotografije” od 5. rujna je otvorena Zagrebu. U Hrvatskom glazbenom zavodu se do 15. rujna mogu razgledati njegove impresivne fotografije.

POGLEDAJTE I KAKO JE JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ RASTURIO DRIFT OKO JURE: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin