Show

Komentari 13

Kim se nasukala na dasku za surfanje, a Pete ju fotografirao

Kim se nasukala na dasku za surfanje, a Pete ju fotografirao

Kim je prilikom gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' otkrila kako joj je Pete posvetio čak nekoliko tetovaža, a da joj je najdraža upravo ova na njegovom vratu

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) i njezin partner, komičar Pete Davidoson (28) trenutačno uživaju na bajkovitoj lokaciji. Kupaju se, sunčaju te rekreiraju, a sve te prizore dijele sa svojim fanovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nasukani - napisala je kratko Kim uz niz fotografija sa romantičnog odmora.

Reality zvijezda pozirala je na dasci za surfanje i ponosno pokazivala svoju vitku liniju, a komičar je za to vrijeme plazio jezik. Mnogi su na Peteovom vratu primjetili tetovažu 'Moja cura je odvjetnica', koja je posvećena upravo Kardashianki.

- Sviđa mi se tetovaža  'Moja djevojka je odvjetnica' - napisao je jedan od fanova.

- Koja tetovaža! - dodao je drugi.

Kim je prilikom gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' otkrila kako joj je Pete posvetio čak nekoliko tetovaža, a da joj je najdraža upravo ova na njegovom vratu.

-  Ta mi se stvarno najviše sviđa - zaključila je Kim koja u budućnosti želi postati odvjetnica.

Kim i Pete službeno su zajedno od studenog prošle godine, iako se o njihovoj vezi šuškalo još i ranije. Kim iz braka s Kanyeom Westom ima četvero djece; kćer North (8) i sina Sainta (6) te djecu koju su dobili preko surogat majke, kćer Chicago (4) i sina Psalma (2).

Najčitaniji članci