Show

Komentari 22

Kladionice predviđaju pobjedu Italiji, drugo mjesto Francuskoj, treće Malti, a Srbiji 17. mjesto

Kladionice predviđaju pobjedu Italiji, drugo mjesto Francuskoj, treće Malti, a Srbiji 17. mjesto

Iako eurovizijske kladionice znaju pogriješiti, u večerašnjem finalu za pobjedu najviše šansi daju Italiji s čak 27 posto, na drugom mjestu smjestila se Francuska s 19 posto, dok je treća Malta koja je dugo bila glavni favorit, s 14 posto

Večeras u Rotterdamu u 21 sat počinje finale Eurosonga, nastupa 26 zemalja, a među prvih pet favorita su: Italija, Francuska, Malta, Švicarska i Ukrajina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako eurovizijske kladionice znaju pogriješiti, u večerašnjem finalu za pobjedu najviše šansi daju Italiji s čak 27 posto, na drugom mjestu smjestila se Francuska s 19 posto, dok je treća Malta koja je dugo bila glavni favorit, s 14 posto.

Prva nastupa Cipar, zemlja kojoj kladionice predviđaju jedan posto šanse za pobjedu, poslije nje slijede Albanija, Izrael, Belgija, Rusija, Malta nastupa šesta, pa Portugal i Srbija s jednakim postotkom kao prethodne zemlje. 

Nakon Srbije slijedi pauza, pa nastupi Ujedinjenog Kraljevstva, Grčke i Švicarske, kojoj kladionice daju sedam posto šanse za pobjedu. Islandu predviđaju pet posto, a Španjolskoj, Moldaviji i Njemačkoj manje od jedan posto i Finskoj pet posto.

Ponovno pauza, pa slijede nastupi glavnih favorita.

Francuska

Bugarskoj i Litvi jedan posto, a Ukrajini predviđaju 11 posto, slijedi Francuska s 19 posto, pa Azerbejdžan, Norveška, Nizozemska s šansom od jedan posto. Glavni favorit Italija nastupa pod brojem 24, a nakon nje slijede Švedska i San Marino s manje od dva posto.

 

Najčitaniji članci