Obavijesti

Show

Komentari 37

Kolege se opraštaju od Nede: Svijet je bio previše siv za tebe

Kolege se opraštaju od Nede: Svijet je bio previše siv za tebe
8

Legendarna glumica imala je bogatu glumačku karijeru. U glumačke vode 'bacila' se već kao školarka. Neutješni kolege ne mogu vjerovati da više neće surađivati s Nedom. 'Zlato moje. Tuga', komentirala je Senka Bulić

VIDEO

Legendarna glumica Neda Arnerić i jedna od najvećih zvijezda jugoslavenskog filma preminula je u 67. godini. Pronađena je mrtva u svom stanu na Vračaru u Beogradu, a iza nje je ostao bogat filmski opus. Od glumice su se na društvenim mrežama oprostili brojne kolege. 

- Zlato moje. Predivno... tuga - kratko je napisala uz Nedinu fotografiju glumica Senka Bulić (55).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤🖤

Objavu dijeli Dalibor Matanic (@dalibormatanic)

Redatelj Dalibor Matanić (44) od glumice se oprostio fotografijom na kojoj se nalazi Neda i njegova supruga Helena Minić Matanić (40). Voditelj Dalibor Petko (41) nada se kako je Neda pronašla svoj mir. 

- I da ste vratili onaj osmijeh, koji ste imali kad je nastala ova fotografija. Moju ekipu i mene ugostili ste kao da smo vam bliski prijatelji. To poslijepodne u vašem stanu na terasi s predivnim pogledom na Manastir, neću nikad zaboraviti. Vaša uloge govorit će generacijama o nevjerojatnom talentu koje imaju samo oni najveći. Pokazali ste nam što znači biti umjetnik. Zbogom Nedo - napisao je Petko uz zajedničku fotografiju. 

Preminula Neda Arnerić (66): Pronašli su je mrtvu u stanu...
Preminula Neda Arnerić (66): Pronašli su je mrtvu u stanu...

- Strašno.... Grozno se osjećam...- rekao je kratko glumac Bogdan Diklić (66) za Telegraf. Gorica Popović (67), srpska glumica koju hrvatska publika poznaje po ulozi u seriji 'Bolji život' te 'Pogrešan čovjek', za Kurir je rekla kako je Neda bila velika glumica te da s pravom pored njezinog imena može stajati i epitet legenda.

Neda Arneric

- Nismo mnogo radile zajedno, ali smo se sretale kroz posao. U posljednje vrijeme se vratila poslu i činilo se da je bolje. Veliki gubitak za srpsku kulturu...  - smatra Gorica. Glumac Feđa Stojanović (71) koji je dijelio scenu s pokojnom Nedom, otkrio je kako se dugo borila s depresijom, a sve joj je teže, kaže on, bilo posljednjih nekoliko godina.

- Igrali smo dosta tijekom njene karijere, a posljednjih nekoliko godina smo radili predstavu 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo'. To je izuzetno voljela. Za sve ove godine prolazila je kroz nevjerojatne faze. U zadnjih nekoliko godina najviše ju je pogodila prvo bolest supruga, a onda njegova smrt. Iskreno rečeno, dolazila je rjeđe do dobrih raspoloženje, često je bila u depresijama - ispričao je za Kurir

Osim kolega i brojni obožavatelji opraštaju se od legendarne glumice.

Buran život: Neda je patila od depresije i htjela usvojiti dijete
Buran život: Neda je patila od depresije i htjela usvojiti dijete

- 'Zbogom, Nedo! Nadam se da si našla svoj mir. Siv je previše ovaj svijet za tebe bio. Divila sam se tebi i tvojoj ljepoti gledajući te u svim sjajnim ulogama od Višnje, Mlade, Olje Miranovski, Natalije...pa sve do predstave 'Izvinjavamo se...'! Zbogom i hvala, divo! - samo je jedan od komentara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin