Show

Komentari 7

Komentari na Bellucci: 'Vidio bih je da živi na grahu i siru...'

Komentari na Bellucci: 'Vidio bih je da živi na grahu i siru...'

Idem na pilates, plivanje, ali to ne znači da ustajem u šest ujutro i idem u teretanu. Zaboravite. I ovdje nije riječ o godinama, već o energiji. Tijelo stari, ali duša ostaje mlada, otkrila je Monica tajnu mladolikog izgleda

Filmska glumica Monica Bellucci (55) pojavila se na 77. dodjeli Zlatnog globusa u Los Angelesu, a kao i uvijek svi komentiraju njezin mladenački izgled. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi ju nazivaju talijanskim seks simbolom, a Monica ne skriva tajnu svog izgleda.

- Idem na pilates, plivanje, ali to ne znači da ustajem u šest ujutro i idem u teretanu. Zaboravite. I ovdje nije riječ o godinama, već o energiji. Tijelo stari, ali duša ostaje mlada - rekla je Monica. 

Sanremo Music Festival - Italy

Mediji koji su pisali o njezinom receptu vječne ljepote izazvali su mnoštvo komentara. 

- Vidio bih ja nju da ima plaću od 2000 kuna, da je na grahu i varivu, siru koji smrdi i krumpiru. Raspala bi se do 38. godine - glasio je jedan od komentara. 

Bellucci je karijeru modela počela sa svega 16 godina, a kasnije se okrenula glumi i ostvarila velik broj ozbiljnih uloga u filmovima. Svjetsku slavu i status najseksi žene svijeta stekla je pak glavnom ulogom u talijanskom filmu 'Malèna' iz 2000. 

Veliku pažnju privukla je i nekoliko godina kasnije ulogom Marije Magdalene u kontroverznoj 'Pasiji' Mela Gibsona, gdje se odmaknula od svojeg seksepilnog imidža i ustaljenih uloga. 

62nd Cannes Film Festival -

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Najčitaniji članci