Obavijesti

Show

Komentari 42

'Rekli su mi da se ne udajem, život ovdje može biti poguban'

'Rekli su mi da se ne udajem, život ovdje može biti poguban'
19

Kraljevski par šokirao je objavom kako se povlači s kraljevske dužnosti. Kanada im je, tvrde, opcija. Meghan bi se tako mogla vratiti glumi, ali bi mogli izgubiti veliku svotu novca. Dom bi ih koštao više nego u Britaniji

VIDEO

Vovjotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) i princ Harry (35) protekle su blagdane proveli u Kanadi, a sada su obitelj šokirali odlukom kako će se u Sjevernu Ameriku i odseliti. Na društvenim su mrežama napisali da se povlače s kraljevske dužnosti. Namjeravaju raditi na tome da postanu financijski neovisni, ali će pritom nastaviti u potpunosti podržavati kraljicu Elizabetu (93). Iako je 'pala' takva odluka, britanski poreznici bi i dalje od njih mogli 'ubirati' godišnji račun za njihovo osiguranje i osiguranje njihova sina Archieja, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

Sada više nije velika tajna kako Meghan i Harry razmišljaju koja će im zapravo biti uloga u kraljevskoj obitelji - rekao je Tom Bradby, blizak prijatelj para.

Meghan i Harry odselili bi se u Toronto, gdje su proveli pet mjeseci u tajnosti prije nego što su javno objavili vezu. Također, Vojvotkinja se rodila i odrasla u Kaliforniji, a Kanadu je uvijek nazivala svojim 'drugim domom' nakon Velike Britanije. Tamo je snimila sedam serija, a između ostalog, ako se presele u Kanadu, Meghan bi se mogla vratiti glumi. Zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde.

Par je nedavno potrošio 21.000 000 kuna obnavljajući kuću u Velikoj Britaniji, a kupovina imanja sličnog standarda u Kanadi koštat će ih znatno više. Iako je ta kuća bila poklon od kraljice, za dom u Kanadi će morati 'iskeširati' sami. 

Par se u Torontu i upoznao, nakon čega su uslijedila 'tajna' viđanja.  Harry je tamo promovirao svoje igre 'Invictus' te je upoznao Meghan koja je tad prekinula s kuharom Coryjem Vitiellom. Potom je Harry potajno letio te su se nalazili u njezinom stanu.

- Zaljubio sam se u Meghan nevjerojatno brzo. Sve se posložilo. Sve je bilo nevjerojatno savršeno. Bila je to predivna žena koja je doslovno pala u moj život - izjavio je Harry svojedobno. Kada su se potajno viđali, Harryja su redovito pratili zaštitari koje je plaćao prema standardu Kanade. Bilo kako bilo, bit će im potrebni i sada, što će im opet biti puno veći trošak nego što je to bilo u Britaniji. Također, Harry dobiva 17 milijuna kuna od kraljice, a preseljenjem bi mogao ostati i bez toga ili bi princ William (37) dobio veći izdatak. Ako u potpunosti istupe s kraljevske dužnosti,mogli bi izgubiti milijune, a procjenjuje se kako bi 'preko noći' izgubili 70 milijuna kuna.

Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti
Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti

Prema pisanju britanskih medija, na odustajanje od svojih kraljevskih titula par gleda kao na opciju pri planiranju budućnosti. I dalje bi radili za kraljicu i pojavljivali se na kraljevskim događanjima, a ako se odreknu titula, tada ih kraljevski protokol više ne obvezuje. Kraljevski komentatori kažu kako je mala vjerojatnost da će odstupiti u potpunosti, jer Harry i dalje ima dužnost prema kraljici kao unuk.

Meghan i Harry su i ranije govorili kako im je bračni život na kraljevskom dvoru stresan i da bi htjeli više slobode. Jednom su prilikom u  velikom intervjuu za ITV progovorili o svojim privatnim životima. Iako mnogi misle kako im cvjetaju ruže, par priznaje kako se pred njima nalaze veliki izazovi.

- Iskreno, mi ne živimo. Mi preživljavamo. Nije lako uz svu ovu medijsku pažnju - rekla je Meghan na početku intervjua.

- Prijatelji su me upozoravali da se ne udajem za Harryja, rekli su mi da će mi to uništiti život. Tijekom trudnoće i prije vjenčanja osjećala sam se ugroženo - dodala je.

Zahladili odnose: Princ Harry napao je brata Williama i Kate
Zahladili odnose: Princ Harry napao je brata Williama i Kate

- Želim se osjećati sretno. Pokušala sam biti hladna, prilagoditi se, ali to je nemoguće. Mislim da nas nitko na svijetu ne razumije. Kad sam počela izlaziti s njim, moji prijatelji iz Amerike su bili oduševljeni. Ali britanski prijatelji... Već sam rekla, savjetovali su me da odustanem od svega, da će mi tabloidi uništiti život. Živjeti ovako nije lagano, a cijelo vrijeme sve držati u sebi može biti pogubno. 

Britansku javnost posebno je šokirala odgovorom na jednostavno pitanje - 'Kako se osjeća?'

- Hvala što me to pitate. Nitko me to ne pita. Lagala bih kad bi rekla da sam dobro - rekla je Vojvotkinja svojedobno.

Trooping the Colour

Meghan se često nalazila na 'meti' kritika britanske javnosti zbog nepoštivanja kraljevskih pravila, tako da u jednu ruku njoj bi se život u Kanadi promijenio. Kraljevski je par cijelo vrijeme pod povećalom javnosti. Iako se Vojvotkinja trudi pomoći ljudima i iskoristiti svoj položaj za dobra djela, nekako se sve na kraju svede na to da samo krši tradiciju i kraljevski protokol.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

22:41


 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje