Show

Komentari 18

Kuhar obitelji: Meghan je htjela biti slavna, sve se vrti oko nje

Kuhar obitelji: Meghan je htjela biti slavna, sve se vrti oko nje

Svi koji kažu da bi Diana bila ponosna na sina, nisu je poznavali. Bila bi jako ljuta, kaže bivši kraljevski kuhar. Smatra da Lady Di ne bi podržala sina i njegovu suprugu u ovoj odluci

Meghan Markle (38) i princ Harry (34) glavna su tema medija zbog odluke da se provuku s kraljevskih dužnosti. Sad se javljaju čak i bivši osobni kuhari kraljice koji imaju komentar na postupak para, piše Mirror

POGLEDAJTE VIDEO:

Darren McGrady nekoć je kuhao u palači za pokojnu princezu Dianu, kraljicu Elizabetu II. (93), princa Williama (37) i princa Harryja.

- Meghan je samo htjela biti poznata. Meghan je poznata! Sve se vrti oko nje - rekao je Darren. 

Darren kaže kako bi Lady Di bila bijesna na Harryja jer je pokleknuo pred Meghaninim manipulacijama i napustio kraljevske dužnosti.

- Svi koji kažu da bi Diana bila ponosna na sina, nisu je poznavali. Bila bi jako ljuta. Sjećam se kad je jednom u kuhinji princeza Diana pričala o svojim dječacima... - rekao je bivši kuhar.

Royal British Legion Festival of Remembrance 2019

Darren tvrdi da je princeza Diana jako poštovala kraljicu Elizabetu II. Čak i kad situacija nije bila bajna. 

- Bila bi jako ljuta - ponovio je Darren više puta. 

Nije samo bivši kraljevski kuhar komentirao trenutačnu situaciju. Oštar je bio i britanski voditelj Piers Morgan (54). 

- Ljudi kažu da sam prekritičan prema Meghan, ali napustila je svoju obitelj, odbacila je svog oca, odbacila je većinu starih prijatelja, odvojila Harryja od Williama i sad ga je odvojila i od kraljevske obitelji. Sve sam rekao. Kakav sramotan način tretiranja kraljice - napisao je Piers. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

 

Najčitaniji članci