Obavijesti

Show

Komentari 10

Lorena Bućan zbog glazbe je odustala od fakulteta: 'Možda ću ga nekad ponovno upisati'

Lorena Bućan zbog glazbe je odustala od fakulteta: 'Možda ću ga nekad ponovno upisati'
2

Bivša finalistica emisije 'Zvijezde' otkrila je da priprema novu pjesmu koju će ponovno potpisivati par Huljić. A dotaknula se i obrazovanja, glazbene karijere te suradnje sa slavnim estradnim parom

VIDEO

Splitska pjevačica Lorena Bućan (19) javnosti poznatija kao finalistica druge sezone glazbenog showa 'Zvijezde', sprema novu pjesmu koja će ponovno biti iz radionice dvojca Huljić. No, kako je i sama rekla za RTL, razlikovat će se od dosadašnjeg aranžmana. Dotaknula se obrazovanja, glazbene karijere te suradnje s parom Huljić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

- Tonči Huljić me primijetio kada sam imala 16 godina. Očekivala sam da ću dobiti poziv od njega u nekoj dalekoj budućnosti, kada se budem baš profesionalno bavila glazbom. Nikada nisam mislila da će on biti taj koji će mi započeti karijeru. Osjećaj je fenomenalan, obožavam raditi s njime, kao i gospođom Vjekoslavom, stvarno je predobro, baš guštam. Uvijek kad dođem kod njih osjetim ogromnu dobrodošlicu i baš se osjećam kao kod kuće - izjavila je.

Mladu su pjevačicu zbog moćnog glasa i dalmatinskog sentimenta nazvali Doris Dragović, no ona ne voli usporedbe. Jednom je prilikom izjavila da je samo jedna Doris. Da ima poseban glas, dokazuje i posljednja pjesma 'Tvoja i gotovo' koja je u kratkom vremenu postala hit. Puštaju je radijske postaje, a na YouTubeu ima nešto manje od dva milijuna pregleda.

'Nadam se da će se pjesma za ovaj Eurosong pametno birati'
'Nadam se da će se pjesma za ovaj Eurosong pametno birati'

- Čim sam čula glazbu za pjesmu 'Tvoja i gotovo' odmah sam rekla to je to, a onda kada sam čula tekst rekla sam ‘ajme, Vjekoslava, pogodili ste mi tekst točno kakvo mi je stanje sada’, nije moglo bolje proći - rekla je.

Nova pjesma se bliži, ali kaže, još ne može reći točan datum.

- Mogu vam reći da se službeno radi, da se bliži kraju. Naravno, ne mogu vam reći još ni datum ni ništa, ali mogu reći da će biti jako zanimljiva i drugačija od svih dosad. Jedva čekam da ju svi čujete - dodala je.

Opatija:  Dora, izbor za pjesmu koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu 2019.

Na privatnom planu sve joj ide odlično, no priznaje kako je od fakultetskog obrazovanja ipak odustala. Glazbena profesija trenutačno joj je bitnija.

- U bliskoj budućnosti, ako budem htjela, možda ću ponovno upisati fakultet, ali zasad nemam nikakvih planova - zaključila je.

Lorena i njezina pjesma 'Tower of Babylon' dobile drugu priliku
Lorena i njezina pjesma 'Tower of Babylon' dobile drugu priliku

Na posljednjoj glazbenoj dodjeli nagrada nosila je haljinu koju potpisuje modni brend Arileo. Splitski brend čiju će vjenčanicu nositi i njezina prijateljica Hana Huljić.

- Oni će s modnom kombinacijom uvijek pogoditi. Čim sam vidjela ovu haljinu rekla sam ‘ne zanima me, moram je obući - izjavila je.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin