Obavijesti

Show

Komentari 77

Maja Šuput pozira u čipkastom rublju, pokazala trudnički trbuh

Maja Šuput pozira u čipkastom rublju, pokazala trudnički trbuh
10

Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh i gledam nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i veselim se svakom centimetru života u sebi, napisala je Maja

VIDEO

Pjevačica Majom Šuput (41) s vremena na vrijeme izvijesti fanove kako napreduju trudnički dani. Ovaj put pozirala je u čipkastom donjem rublju i pokazala liniju u četvrtom mjesecu trudnoće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Čestitke Maji 01:00

- Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh i gledam jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i veselim se svakom centimetru života u sebi - napisala je pjevačica u opisu fotografije. 

Brojni pratitelji komentirali su kako Šuput nikada nije izgledala ljepše, a većina se složila kako je pjevačica dobila 'trudnički sjaj'. 

Maja pokazala ultrazvuk bebe: 'Što mislite je li cura ili dečko?'
Maja pokazala ultrazvuk bebe: 'Što mislite je li cura ili dečko?'

- Najljepše žene su trudnice. Baš blistaš i nema ljepšeg osjećaja nego kada se novi život stvara u tebi. Nikada nisi bila zgodnija - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Inače, pjevačica je u razgovoru za IN magazin Nove TV otkrila kako su na trudnoću reagirali suprug Nenad Tatarinov (36) i njezina majka.

Šuput se razbacala s Ridjanom: 'Necenzurirani video privatnog tuluma nakon 14 sati snimanja'
Šuput se razbacala  s Ridjanom: 'Necenzurirani video privatnog tuluma nakon 14 sati snimanja'

- On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi - ispričala je Maja.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin