Show

Komentari 73

Marija Šerifović urlala na Jelenu Karleušu: Začepi više tu gubicu!

Marija Šerifović urlala na Jelenu Karleušu: Začepi više tu gubicu!

Nova epizoda natjecanja 'Zvijezde Granda' donijela je i nove svađe žirija. Pjevačice Marija Šerifović i Jelena Karleuša ušle su u žestoki verbalni sukob, a čule su se i ružne riječi

Tijekom posljednje emisije glazbenog natjecanja 'Zvijezde Granda' došlo je do rasprave između članica žirija, pjevačica Jelene Karleuše (42) i Marije Šerifović (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

One su se posvađale nakon što su njihove kandidatkinje nastupale. Karleušina kandidatkinja je ispala, a Marijina kandidatkinja Valentina Maksimović dobila je svih šest glasova.

Usprkos tome, čulo se da je Valentina nekoliko puta pogriješila, te je bila nezadovoljna zbog toga i počela je plakati što je iznerviralo Jelenu koja je konstatirala da Šerifović vrši pritisak na svoje kandidate, čim oni plaču i kada dobiju maksimalnih šest glasova.

Jelena je odmah istakla i da je Valentina falširala, dok je njena kandidatkinja sve otpjevala bez greške, a podršku je dobila i od Dragana Stojkovića Bosanca.

- Djevojka je toliko falširala da je ovo sramotno - rekla je Jelena, a Marija je istaknula da ju je na početku pjesme omela matrica i da je to bio razlog zbog čega se Valentina rasplakala.

- Ne smije te ovaj posao i natjecanje dovesti do toga da ne možeš kontrolirati svoje suze. Odlična si pjevačica, ali Marija pravi psihološki problem među svojim kandidatima. Vi svi mislite da ste bogom dani, a niste - komentirala je Karleuša.

- Od svakog dobrog pjevača ima bolji. Vjeruj mi djevojko od tebe u ovom natjecanju ima boljih i ti ćeš u jednom trenutku ispasti - rekla je Karleuša Valentini, na što je Marija odmah reagirala:

- Ajde bre nemoj da pr*iš tu. Jelena prestani, ona pjeva bolje od svake tvoje kandidatkinje - stala je Marija u obranu svoje kandidatkinje i ustala od stola.

- Ispast će u sljedećem krugu. Klinke plaču kada imaju svih šest glasova - dobacila je Jelena, nakon čega je Marija počela urlati: 

- Ma tko plače zbog toga, prekini, prekini i začepi tu žensku gubicu jednom u životu - proderala se Marija i napustila studio.

- Što si popi***la što sam u pravu? - nastavila je Jelena s provokacijama i dodala da joj Marija svojim komentarima 'pije krv'.

Najčitaniji članci