Show

Komentari 44

Mila Horvat: 'Ne vraćam se na HRT. Ne osjećam ni nostalgiju'

Mila Horvat: 'Ne vraćam se na HRT. Ne osjećam ni nostalgiju'

Televizijska voditeljica privlačila je poglede u dugoj elegantnoj čipkastoj haljini s potpisom Matije Vuice koja joj je, kaže Mila, dugogodišnja prijateljica s kojom često surađuje

Osim u istesane noge Sandre Perković (28) na proglašenju najboljih sportaša Hrvatskog olimpijskog odbora svi su gledali u Milu Horvat (37). Televizijska voditeljica privlačila je poglede u dugoj elegantnoj čipkastoj haljini s potpisom Matije Vuice koja joj je, kaže Mila, dugogodišnja prijateljica s kojom često surađuje. 

- Haljinu koju sam nosila jednostavno obožavam. S obzirom na to da sam često u sportskom điru, Vuica je provjerena i uvijek joj se rado vraćam. Volim njezine kreacije - rekla nam je Mila.

Neki gledatelji odmah su pomislili da će Horvat ponovno moći gledati na državnoj televiziji, s obzirom na to da su je nakon tri godine vidjeli s HRT-ovim mikrofonom u rukama. 

- Bila je svečanost Olimpijskog odbora i to je jedini razlog zašto sam se pojavila u ulozi voditeljice. Ostala sam u dobrim odnosima s kolegama s HRT-a, čujemo se često, ali ništa više od toga. Nisam osjetila nikakvu nostalgiju, ja sam odluku o odlasku s te televizije donijela davno i kod te odluke stojim i danas – rekla nam je voditeljica.

Mila trenutno radi na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, a na pitanje postoji li mogućnost da se jednog dana ipak vrati na HRT odgovara: 

- Zasad još ne razmišljam o tome, ali tko zna kuda će nas put odvesti - rekla je.

Po mnogima jedna od najzgodnijih televizijskih lica lani je usporila tempo zbog teške bolesti koja ju je zadesila. Naime, povukla se iz javnosti nakon višegodišnje borbe sa zloćudnim tumorom jednjaka. 

- Ne znam usporiti svoj ritam, baš sam ovisnica o stresu. Uvijek si nađem dodatnog posla. Najgore je iza mene i moram ići na kontrole. No, naučila sam balansirati i slušati kad me tijelo upozorava da usporim - rekla nam je nedavno. 

Nitko nije primijetio ovaj detalj na novoj božićnoj fotografiji kraljevske obitelji: Zašto se ponavljaju?

Najčitaniji članci