Obavijesti

Show

Komentari 6

Monika i Jovana stalno 'u ratu' zbog 'napucane' starlete Sanje

Monika i Jovana stalno 'u ratu' zbog 'napucane' starlete Sanje
13

Nakon burnog prekida, kojem je navodno kumovala Luna Djogani, Jovana i Sanja prekidaju svaki kontakt. Starleta se ponovno “bacila” na muškarce, a Jovana ulazi u “Zadrugu 4”, u kojoj upoznaje fatalnu Hrvaticu

VIDEO

Ljubavni trokuti, kvadrati, pa čak i šesterokuti najnormalnija su pojava u kontroverznom realityju “Zadruga”. Partneri se mijenjaju kao na traci, a ni natjecatelji međusobno ne mogu pohvatati tko tu koga...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Hrvaticu u Zadruzi zavela gay Srpkinja: 'Šokirani smo, ona voli muškarce' 01:17

No u ovoj priči nešto je drugačije s obzirom na to da se radi o prvom gay trokutu javno prikazanom. Barem ako pričamo o području Balkana. No vratimo se nakratko u 2016. i početak prve sezone gore navedenog showa. Jovana Tomić, poznatija kao Matora, u show je ušla kao biseksualka koja je poznata i kao žena koja je “skinula” neke od najpoželjnijih starleta sa srpske estrade. U realityju upoznaje Sanju Stanković (28), djevojku za koju su srpski mediji pisali kako se njezine fotografije nalaze u katalogu Mihaila Maksimovića, navodno, najvećeg svodnika na području bivše regije.

- Sanja je privođena zbog prostitucije. Znam imena i tek ću govoriti. Vjerujem tim ljudima. Sanja, jesi li privođena zbog prostitucije? Pljujte, polijevajte koliko hoćete, prostitutka si. Pozdravio te Mihailo, to je istina. Mali je Beograd - vikala je Stanija Dobrojević tijekom emisije.

No priča o prostituciji sad je manje bitna. Sanja i Matora započinju ljubavnu vezu, a unatoč brojnim preprekama, djevojke su ljubovale nešto više od dvije godine. Nakon burnog prekida, kojem je navodno kumovala Luna Djogani, Jovana i Sanja prekidaju svaki kontakt. Starleta se ponovno “bacila” na muškarce, a Jovana ulazi u “Zadrugu 4”, u kojoj upoznaje fatalnu Hrvaticu Moniku Horvat (28). Nakon samo nekoliko dana stomatologinja je izjavila kako voli Jovanu, a bez obzira na to što nije imala podršku obitelji, Monika je maštala o vjenčanju iako prije nje nije imala iskustva u gay vezama.

Sve je to bilo previše naglo i brzo za Jovanu koja, sudeći po Monikinim izjavama, još nije preboljela atraktivnu starletu Sanju pa su svađe postale sve češće, a prekid je bio neizbježan. Hrvatica je danima plakala, sve dok na vrata luksuzne kuće nije ušla Sanja Stanković. Iako su brojni gledatelji očekivali žestoki fight između atraktivnih plavuša, Monika i Sanja su se udružile protiv Jovane, a iskrice su frcale sa svih strana. Stomatologinja je priznala kako joj se sviđa Sanja, s kojom želi dijeliti krevet u kojem je do jučer Jovana spavala.

Hana se javila nakon ispadanja iz showa, Srbi bruje o skandalu
Hana se javila nakon ispadanja iz showa, Srbi bruje o skandalu

- Vidim da smo jako slične. Meni je Matora rekla kako sam Ivina kopija i raspala klošarka. To me baš razočaralo. Bojala sam se tvog ulaska, ali sad se baš ugodno osjećam u tvom društvu. Htjela bih te bolje upoznati - pričala je Hrvatica Sanji, koja izgleda da nije ostala imuna na lijepe riječi.

- Odmah sam komentirala kako si ti meni najzgodnija i najljepša zadrugarka - dodala joj je Stanković. Bilo kako bilo, izgleda da će gledatelji uskoro uživati u još jednoj gay akciji u kojoj ponovno glavnu ulogu ima Hrvatica. (tm)

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM HORVAT:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu