Show

Komentari 8

Naomi je pozirala u tangicama

Naomi je pozirala u tangicama

Ovaj put pozirala je u donjem rublju, a u prvi plan stavila je bujne atribute. Svijetu je poručila kako želi ostati pozitivna te kako ne namjerava dozvoliti da itko promijeni njezino raspoloženje

Supermodel Naomi Campbell nedavno je proslavila 50. rođendan, a sada se prisjetila fotografije iz mlađih dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na njoj je pozirala u tangama, a u prvi plan stavila je 'atribute'. Svijetu je poručila kako želi ostati pozitivna te kako ne namjerava dozvoliti da itko promijeni njezino raspoloženje. 

Posljednjom fotografijom zagolicala je maštu milijunima pratitelja koji je prate na Instagramu. Crna pantera nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Nemaš konkurenciju. Jedna od najljepših žena na svijetu. Tko tebe smije naljutiti? - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Inače, Naomi se nedavno našla u središtu pozornosti kada je na Instagramu pozirala potpuno gola, a na sebi je nosila samo štikle i šešir.

Zanimljivo, Campbell je jednom prilikom priznala da su joj trebale godine i godine da prestane biti sramežljiva na golišavim snimanjima.

Unatoč tijelu kojim bi se rijetko koja žena mogla pohvaliti u njezinim godinama, otkrila da je imala problema sa samopouzdanjem u oskudnim izdanjima.

Najčitaniji članci