Obavijesti

Show

Komentari 4

Odabrani novi duelisti u 'Tri, dva jedan - kuhaj!' Petra i Dalibor zaplakali zbog greške

Odabrani novi duelisti u 'Tri, dva jedan - kuhaj!' Petra i Dalibor zaplakali zbog greške
8

Duelisti showa morali su se suočiti s nepoznatim receptima, a za kuhanje glavnog jela s prilogom imali su 90 minuta

VIDEO

Kandidati showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' su večeras na raspolaganju imali 90 minuta za kuhanje glavnog jela s prilogom. Ključna namirnica, med, čekala ih je ispod zvona, a žiri je još jednom ponovio kako očekuje da su radne jedinice na kraju kuhanja čiste ako ne žele dobiti negativan bod. Parovi su nasumično odabrali radne jedinice za kojima žele kuhati, a svakog od njih ondje je zatekao drugačiji zadani recept koji nikad prije nisu vidjeli.

- Danas izgleda jednostavno na prvu, ali tehnika, obrada mesa, ribe, sve će to biti jako bitno. A pogotovo završni moment i jelo koje mora biti perfektno - najavio je kriterije Pažanin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:53

Ana i Sandra radile su teleću roladu, Horvati su dobili govedinu u crnom vinu, Danilo i Ante hrskavu roladu od grdobine i kozica, a Ivana i Juan pripremali su pečenu kozletinu.

- Recept s kojim ćemo briljirati - bile su samouvjerene Ana i Sandra, a i ostali su kandidati na prvu komentirali kako im se zadatak čini laganim.

- Mislimo da će devedeset minuta biti dovoljno - zaključili su.

Kuhanje je počelo, a osim sjeckanja na svojim radnim jedinicama, kandidati su si pomagali i međusobno. Žiri je prošetao studijem kako bi provjerio što parovi rade, a činilo im se kako su najteži zadatak dobili Ante i Danilo. Natjecatelji su svoja glavna jela vrlo brzo stavili u pećnicu pa su se posvetili prilozima, a Petra i Dalibor počeli su servirati i prije isteka vremena. Na Petrin nagovor i uz Ivaninu potvrdu, a unatoč Daliborovu protivljenju, Horvatovi su zapečene gljive, špek i lučice servirali na pire krumpiru, a ne po govedini, no Špiček ih je opomenuo kako su trebali učiniti upravo suprotno pa im je samopouzdanje naglo opalo. Pet minuta prije kraja kuhanja narasla je i nervoza. Ana i Sandra svoje su povrće dovršavale u zadnji tren pa su zaboravile na prljavo posuđe zbog kojeg su na kraju i zaradile negativan bod. Stiglo je vrijeme za ocjene. Ivana i Juan danas su pripremali maminu kozletinu s povrćem i kroketima od riže.

- Zadatak je jako lijepo odrađen. Tražila sam vam zamjerku, ali nemam ništa značajnije - komentirala je Željka. Pažanin je dodao da mu fali samo malo soli, a složio se i Špiček. Špiček je dao devetku, Pažanin osmicu, a Željka također devetku – ukupno 26 bodova.

Danilo i Ante donijeli su skeptično svoju hrskavu roladu od grdobine i kozica s prženom rižom i slatko-kiselim dipom. Žiri je dečkima zamjerio nedovoljno ribljeg umaka u riži, a slatko-kiseli umak Pažaninu je bio presladak. Željka je imala i sitne zamjerke na formu rolade. Pažanin se odlučio za šesticu, Željka je dala sedmicu, kao i Špiček – 20 bodova ukupno. Hoky i Petra poslužili su 'beef bourguignon', tj. govedinu u crnom vinu s pire krumpirom te zapečenim gljivama, špekom i lučicama. Željka i Špiček pohvalili su beef bourguignon, meso te okus umaka, no veliku zamjerku imali su što Horvati jelo nisu dovršili pirjanim lučicama, gljivama i pancetom, već su ih poslužili na pireu. Pažanin je još veće zamjerke imao na nedovoljno izdinstan luk u umaku:

- Velika, velika greška!

Željka je okrenula sedmicu, Špiček šesticu, a Pažanin samo peticu – 18 bodova ukupno.

- Bila sam tvrdoglava, nisam slušala svog tatu, a bio je u pravu…- komentirala je svoju pogrešku razočarana Petra pa zaplakala. Ana i Sandra nosile su za kraj svoju teleću roladu s pistacijama u krusti od mladog peršina s povrćem na maslacu, a završnim izgledom jela bile su i više nego zadovoljne. Pažanin i Špiček već su na prvi pogled zamijetili kako se umak od pečenja previše zgusnuo jer su u njega cure dodale previše gustina.

- Rolada je zaista presušena. A čim se teletina presuši, izgubite sočnost, a dobijete tu vlaknastu strukturu koja je žilava, suha -  nastavio je s kritikama Pažanin.

Danilo i Ante u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' s dna tablice na sami vrh: 'Sutra imate slobodan dan'
Danilo i Ante u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' s dna tablice na sami vrh: 'Sutra imate slobodan dan'

- Zeznule su… mogu se one izvlačiti koliko žele - komentirao je Špiček pa okrenuo šesticu. Pažanin je dao samo trojku, a Željka šesticu – samo 15 bodova, minus jedan zbog nečiste radne jedinice. Ivana i Juan čvrsto su zasjeli na prvo mjesto na tablici i u ukupnom, tjednom poretku, a na drugom mjestu smjestili su se Danilo i Ante. Petra i Dalibor te Ana i Sandra našli su se na dnu liste i novi su duelisti te će već u sutrašnjoj epizodi kuhati za ostanak u showu. Petra je još jednom istaknula koliko joj je žao što ih je današnja pogreška vjerojatno koštala duela, a i Dalibor je, tješeći je, razočarano pustio suzu.

- Duelisti imaju podjednake šanse izvući se - najavio je napetu borbu Špiček, koja je na rasporedu sutra od 21 sat na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga