Show

Komentari 18

Odbili zahtjev Britney Spears za raskidom skrbništva, otac Jamie i dalje ima kontrolu nad njom

Odbili zahtjev Britney Spears za raskidom skrbništva, otac Jamie i dalje ima kontrolu nad njom

Sutkinja Brenda Penny, koja je bila odgovorna zacijeli slučaj pred Višim sudom u Los Angelesu, u srijedu je potpisala presudu kojom je Jamie Spears, otac Britney, službeni skrbnik i ima kontrolu nad njezinim životom

Sutkinja odgovorna za nadzor kontroverzna skrbništva Britney Spears (39), odbila je njezin zahtjev tjedan dana nakon javnog istupa u kojem je pjevačica strastveno zatražila slobodu, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO 

Sutkinja Brenda Penny, koja je bila odgovorna zacijeli slučaj pred Višim sudom u Los Angelesu, u srijedu je potpisala presudu kojom je Jamie Spears, otac Britney, službeni skrbnik i ima kontrolu nad njezinim životom. 

Detalji presude još nisu podijeljeni s javnosti, iako se u L.A.-u već sada očekuje novi zahtjev kojom će se tražiti sloboda Britney Spears. 

Podsjetimo, 23. lipnja 2021. Britney Spears rekla je sucu odgovornom za nadzor njezina kontroverzna skrbništva da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje skrbništvo koje njezin otac ima nad njom. 

Primjedbe pop zvijezde, izrečene putem videoveze na saslušanju suda u Los Angelesu, njezino su prvo javno obraćanje o sudski odobrenom aranžmanu uvedenom 2008. kad je pretrpjela živčani slom.

Spears je u emocionalnoj izjavi 23. lipnja rekla da je skrbništvo zlostavljanje.

- Samo želim svoj život nazad - rekla je.

- Nisam ovdje da bih bila nečiji rob - dodala je.

Sutkinja Vrhovnog suda u Los Angelesu Brenda Penny rekla je tada da će joj trebati formalna predstavka predana sudu u kojoj se traži prekid skrbništva prije nego što bude mogla poduzeti bilo kakvu akciju.

Sam Ingham, odvjetnik Britney Spears popunio je zahtjev kojim su službeno zatražili prekid skrbništva no, on je odbijen. 

Očekuje se da će sada podnijeti novi...

Britney je od 2008. pod kontroverznim skrbništvom oca Jamiea. 

Najčitaniji članci