Obavijesti

Show

Komentari 58

'Oni kojima se ne sviđam su na intelektualnoj razini Šuputice'

'Oni kojima se ne sviđam su na intelektualnoj razini Šuputice'
9

Nastup je ove godine bio gluplji i nas je to sve dobro zabavilo, ali u ovoj nadrealnoj zezanciji u koju ideš sve si bolji i ja te želim vidjeti opet, rekao je Janko Popović Volarić

VIDEO

Filip Ratković (21) nema sreće kada je u pitanju show Supertalent. Prošle godine prijavio se kao mađioničar i čitač misli, a sada je pokušao nasmijati žiri. Oba puta prošla su bezuspješno, a članice žirija Martina Tomčić (44) i Maja Šuput (40) nisu ga 'štedjele' nakon nastupa. 

Šuput: Trebaš lijekove, molim te nemoj više dolaziti u show...
Šuput: Trebaš lijekove, molim te nemoj više dolaziti u show...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:18

I dok je operna pjevačica komentirala kako je njegov nastup dno dna, Šuput je izjavila da je bio jedan od najlošijih kandidata u showu. 

Nakon nastupa, Filip se obratio svojim pratiteljima i na društvenim mrežama. 

- Svima koji su rekli da sam trebao proć: Draže mi je da nisam prošao, jer sad mogu reći ljudima kojima se ne sviđam da su na intelektualnoj razini Maje Šuput, a to je prokleta supermoć - napisao je komičar i mađioničar na svom Instagram profilu. 

- Zbog komentara žirija od prošle godine odustao sam od komedije. Odlučio sam se posvetiti magiji i stvaranju čuda u ograničenom budžetu. Od prošle godine sam krenuo pripremati točku, godinu dana meditacije, koncentracije, nirvane. Volio bih impresionirati Martinu, ne vjerujem da će se to dogoditi, ali volio bih vidjeti da u sebi imam nešto da pokrenem te mrtve duše i vratim im smijeh na lice - rekao je Filip za Dnevnik.hr prije nastupa. 

- Ne znam je li ovo već doza genijalnosti koju ne razumijem ili ti ozbiljno trebaš razmisliti o nekim lijekovima. Ovo što si ti danas izveo je toliko suludo da ja uopće ne znam kako da te doživim. Dok se Janko i Davor vesele tvom nastupu, Martina i ja smo u šoku. Ako ništa drugo, publika je zadovoljna - zaključila je Maja, dok mu je Davor Bilman na opće iznenađenje - dao svoj glas za prolaz. 

- Nastup je ove godine bio gluplji i nas je to sve dobro zabavilo, ali u ovoj nadrealnoj zezanciji u koju ideš sve si bolji i ja te želim vidjeti opet - rekao je Janko Popović Volarić te se složio s Davorom i dao Filipu svoje da za prolaz.  Drugu je pak priču ispričala Maja koja svoje neodobravanje Filipovog nastupa nije mogla sakriti. 

- Filipe zaista te molim da više ne dolaziš - izjavila je Maja , a Filip je, u svom stilu, zaključio da će Davora zauvijek voljeti, a da je Janka tek počeo voljeti. Nakon nastupa Šuput je Bilmana pitala da kako može biti tako glup da pusti ovakve luđake dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

15:21

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin