Show

Komentari 13

Osim NBA prstena, osvojio je i Oscar: 'Ne znam je li moguće'

Osim NBA prstena, osvojio je i Oscar: 'Ne znam je li moguće'

Ne znam je li ovo moguće. Mi košarkaši bismo trebali samo šutjeti i driblati. Ali drago mi je da radimo i malo više od toga. Osjećam se bolje nego kada sam osvajao NBA prsten, kunem vam se, rekao je Kobe

Legendarni Kobe Bryant (41), jedan od najvećih košarkaša svih vremena, poginuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu u Calabasasu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, piše Variety, a potvrdio je i ESPN.

Osim što je imao brilijantnu košarkašku karijeru, Kobe je na 90. dodjeli Oscar dobio i zlatni kipić za svoj uradak 'Dear Basketball' u kategoriji kratkog animiranog filma.

- Ne znam je li ovo moguće. Mi košarkaši bismo trebali samo šutjeti i driblati. Ali drago mi je da radimo i malo više od toga. Osjećam se bolje nego kada sam osvajao NBA prsten, kunem vam se - rekao je Bryant prije dvije godine. 

Sam film snimljen je po pismu koje je Bryant napisao i objavio 2015. godine, kada je najavio odlazak u košarkašku mirovinu. Traje šest minuta. Kobe je, naravno, dobio zasluženi pljesak. 

Najčitaniji članci