Obavijesti

Show

Komentari 0

'Pali s Marsa': Maligani imaju bombastičnu ljetnu pjesmu

'Pali s Marsa': Maligani imaju bombastičnu ljetnu pjesmu
7

Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan video spot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima

VIDEO

Maligani predstavljaju novu pjesmu i spot "Pali s Marsa". Iako ovaj mladi band postoji tek tri godine iza sebe imaju pjesme koje na koncertima pjevaju sve generacije. Čini se kao da su stvarno pali s Marsa, jer u kratkom periodu su postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima. Mlada dalmatinsko-zagorska kombinacija povezani od Knina do Ivanca i Novog Marofa svojim pjesmama i nastupima plijene pažnju diljem Hrvatske i Slovenije. Prosjek godina im je dvadesetak godina, a postavu čine pjevač i frontmen benda, Kninjanin Daniel Jurković, bubnjar Martin Kozina i gitarist Ivan Ficko iz Ivanca i basist Mihael Toma iz okolice Novog Marofa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Producent i autor bend je Nikola Bosilj koji potpisuje glazbu, Nenad Ninčević tekst, a aranžman Branimir Mihaljević za novu pjesmu "Pali s Marsa". 

Dubioza kolektiv ima novi hit: 'Bolje snimati moderne TikTok spotove, nego ići na botoks'
Dubioza kolektiv ima novi hit: 'Bolje snimati moderne TikTok spotove, nego ići na botoks'

Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan video spot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima u Danielovoj glavi dok on svakog muškarca doživljava kao prijetnju čim ju pogleda. Poznati stilist Ivan Friščić zaslužan je i ovaj put za odličan imidž benda. 

- Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja je na sliku i priliku benda. Nadam se da ćemo ovim video spotom, koji prikazuje simpatičnu zombi apokalipsu u mojoj glavi, publici izmamiti osmijeh na lice. Maligani rade punom parom i samo čekamo da publici pružimo eksploziju dobre vibre kroz pjesmu i nastupe. Ekipa, vežite se. Padamo s Marsa - izjavio je pjevač Daniel Jurković.

Maligani se uskoro ponovo zatvaraju u studio gdje već spremaju nove pjesme za debitantski album kojeg najavljuju za kraj 2022. godine. 

- Nova pjesma Pali s Marsa nosi zaraznu, poletnu energiju koju momci šire i na svojim nastupima. Ova ekipa ima veliki potencijal i vjerujem da će radom i upornošću, nastave li tako, daleko dogurati. Daniel je svojim vokalom dao pjesmi upravo ono što je ona i tražila, a cijeli bend je pokazao da se jako dobro snalaze i u glumačkim ulogama. Drago mi je da je publika prepoznala dosadašnje izdane singlove i da ih pjevaju na koncertima što mi je kao autoru znak da idemo u pravom smjeru. Krajem godine planiramo izdavanje albuma prvijenca, a do tada svi pjevamo i skačemo uz novu bombastičnu ljetnu dizalicu za ples - kaže Nikola Bosilj, producent benda.

Maligani su početkom ove godine nastupili u Ljubljani u Areni Stožice ispred 12 000 ljudi, a na svojim Facebook i Instagram stranicama najavljuju brojne koncerte ovog ljeta u Ptuju, Varaždinu, Desterniku, Mariboru, Čakovcu itd. 

Mišo Kovač snimio spot za pivo: 'Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu...'
Mišo Kovač snimio spot za pivo: 'Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu...'

Ovi simpatični momci imaju jednostavnu poruku za publiku: "Prepustite se glazbi, ritmu i veselju i uživajte u životu; zapravo, prepustite se Maliganima i na tri minute se zajedno s nama odjavite sa Zemlje i plešite", poručuju Maligani kroz smijeh. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.