Show

Komentari 0

Pjesma 'Helikopter' dobila spot: Svoj video globalnog fenomena snimili su Britney i David Guetta

Pjesma 'Helikopter' dobila spot: Svoj video globalnog fenomena snimili su Britney i David Guetta

Kourtney Kardashian i njezina kći Penelope objavile su TikTok video na kojem plešu uz turbo folk pjesmu zajedno s rokerom Travisom Barkerom, a hit s ovih prostora zaludio je brojne celebrityje

Popularni hit 'Helikopter' bosanskohercegovačkog turbofolkera Fadila Fazlije (49) napokon je dobio svoj spot. Iako je pjesma snimljena prije skoro šest godina, posljednjih dana doslovce je zaludjela svijet i to zahvaljujući TikTok videu reality zvijezde Kourtney Kardashian (42). Svoj 'Helikopter' video su kasnije snimili i DJ David Guetta (54), pop zvijezda Britney Spears (40) i mnogi drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Video je tu. Bojao sam se leta, ali dušmani su me nagovorili da letim! - izjavio je samouvjereno Fazlija te dodao kako se ne bi začudio da i na YouTubeu uskoro sruši sve rekorde.

Podsjetimo, Kourtney Kardashian (42) i njezina kći Penelope (9) objavile su TikTok video na kojem plešu uz Fadilovu pjesmu 'Helikopter' zajedno s rokerom Travisom Barkerom (44).

 

Na početku su se svi vrtjeli u krug, a već pri samom kraju Kourtney i Travis počeli su se grliti, dok se Penelope nastavila okretati u krug.

 - Ništa mi to nije čudno, ona sluša moje pjesme već 15 godina - rekao nam je Fazlija u šali, a dotada je imao i puno veće hitove kao što su pjesme: 'Malo viski, malo Coca-cola', 'Duga', 'Evo majko sina tvog', 'Još jednom reci da me voliš'...

Video su kasnije snimili i mnogi nogometaši. Zvijezde Tottenhama, Juventusa...

Spot je snimljen u Austriji te Bosni i Hercegovini, a režiju potpisuje Haris Samardžić.

Najčitaniji članci