Obavijesti

Show

Komentari 1

Plaha Kendall razorila je brak, a Rob objavljivao gole fotke bivše

Plaha Kendall razorila je brak, a Rob objavljivao gole fotke bivše
11

Kad ste mladi, radite mnoge gluposti. Najviše žalim što sam tijekom braka imala tu aferu. Bila sam naivna, glupa i nestrpljiva, priznala je nedavno majka Kris, a svi su komentirali da joj to isto sad rade i djeca

VIDEO

Svaka vijest o nekom skandalu iz klana Kardashian-Jenner u roku od samo nekoliko sati obiđe cijelu zemaljsku kuglu. Kylie Jenner (22) još je bila maloljetna kad je 2014. prohodala s 25-godišnjim reperom Tygom. Onda je 2016. on završio na sudu s optužbom da je u to vrijeme slao lascivne poruke tad 14-godišnjoj pjevačici Molly O’Malia. Tvrdio je na sudu da su ga kod Molly zanimali samo njezini 'glazbeni talenti', no bio je to dovoljno jak razlog da ga Kylie ostavi 2017.

POGLEDAJTE  VIDEO: Skandali u obitelji Kardashian/Jenner i West

Pokretanje videa...

Kim i Kanye 02:12

Nakon razočaranja s Tygom, Kylie je u travnju 2017. potražila utjehu u naručju repera Travisa Scotta. Godinu dana kasnije rodila im se i kći Stormi Webster. No ubrzo nakon toga Kylie je uhvatila Travisa da je slao direktne poruke preko društvenih mreža, što znači da su sadržaj mogli vidjeti samo Travis i osoba kojoj ih je uputio. Optužila ga je za nevjeru, a on je čak otkazao nastavak turneje i vratio se hitno kući samo kako bi dokazao da joj je vjeran. Čak je izbrisao profil na Instagramu. Privremeno je spasio vezu, ali 2019. su se ipak razišli.

Njezina starija sestra Kendall Jenner (24) hodala je s Blakeom Griffinom oko godinu i pol, izlazili su u noćne klubove, ona je dolazila na njegove košarkaške utakmice, on je sjedio na rođendanskim večerama s njezinom obitelji. No nakon šest mjeseci otkako se počelo povezivati Kendall i Blakea Griffina, tabloidi su otkrili da je on bio u društvu mlade misteriozne žene na večeri u Soho Malibuu. Ona je stavila ruke u njegovo krilo i izgledali su vrlo bliski. Nitko nije imao pojma da je NBA košarkaš LA Clippersa nevjenčani dvostruki otac. Tek nakon godinu i pol saznalo se za tužbu koju je sudu uputila Brynn Cameron, majka njegove djece zbog zanemarivanja roditeljskih obaveza.

The MET Gala 2019 - New York

- Griffin se više brine o holivudskom glamuru i druženju s Kendall Jenner, nego o djeci čiji je on otac - izjavila je Brynn i prozvala Kendall kao krivca zbog kojega Griffin zanemaruje bivšu zaručnicu i njihovu djecu. Nakon toga se Kendall ubrzo prestala viđati s Griffinom, on je nastavio karijeru u Detroitu, pa se pisalo da je razlog prekida udaljenost. Kendall je zapravo bila brakolomka, a navodno o tome nije znala. Njihova majka Kris Jenner (64) u emisiji “The Tonight Show” 2011. priznala je da je prevarila prvog supruga s kojim je u braku dobila četvero djece. Ugledni odvjetnik Robert Kardashian bio je 11 godina stariji od nje i ona ga je prevarila kad je imala 30. Objasnila je to ovako:

- Kad ste vrlo mladi, radite mnoge gluposti. Vjerojatno najviše žalim u životu što sam tijekom braka imala tu aferu. Bila sam naivna, glupa i nestrpljiva te nisam shvaćala da svaki brak mora imati uspone i padove - rekla je Kris.

Njezina kći Kourtney (41) jedina je imala koliko-toliko stabilnu vezu. Barem je tako ispočetka izgledalo. Biznismena Scotta Disicka upoznala je 2006. preko prijatelja. Ljubav je trajala dugo s obzirom na prosjek trajanja veza i brakova u klanu Kardashian. U vezi su najprije dobili sina Masona Dasha 2009., pa kćer Penelope Scotland 2012. i još jednog sina Reigna Astona 2014. Ipak, veza je često pucala. Kad se par 2010. preselio u Miami, Kourtney je shvatila da Scott ima problema s alkoholom. Prekinuli su, on je počeo s liječenjem, pa su se pomirili sredinom iste godine.

Godinu dana kasnije Scott je zaprosio Kourtney, a ona je odgovorila: 'Ako nam je tako dobro sad, zašto bismo to mijenjali?'. Dobro im je bilo još četiri godine, da bi se razišli 2015. zbog njegove nevjere. Jedini sin u obitelji Kardashian-Jenner bio je zvijezda tabloida. Rob je 2016. prohodao s modelom i TV voditeljicom Black Chynom. Prije toga bio je u kratkoj vezi s Ritom Orom. No za Chynu je mislio da je žena njegova života i u studenom su dobili kćerkicu Dream Renee (3). Ali samo mjesec dana kasnije na društvenim mrežama osvanula je vijest da se rastaju. Onda je netko hakirao Chynin Instagram profil.

CHYmoji by Blac Chyna Launch Party - Hollywood

Rob je potvrdio da ga je Chyna ostavila i uzela sa sobom dijete. Da bi joj se osvetio, 2017. je počeo na Instagramu objavljivati da ju je uhvatio kako ga vara i da je to bio razlog prekida. Ujedno je objavio i seriju Chyninih eksplicitnih fotografija da bi je javno osramotio, ali ih je kasnije ipak obrisao.

Sve o skandalu u obitelji Kardashian pratite na portalu 24sata.hr.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod
NALAZILI SE U HOTELU

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod

Nakon što je prije nekoliko dana Kanye ispričao kako je Kim htjela pobaciti, kandidat za američkog predsjednika očito više ne želi biti u braku sa slavnom Kardashiankom jer je saznao i da ga je varala

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...
RAT BEZ MILOSTI

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...

OSAM GODINE SREĆE U braku više nema sklada. Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatijih parova u svijetu šoubiznisa
Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum
USPON I PAD KLANA

Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum

Nakon što je 2007. pokrenula reality show 'Keeping Up With the Kardashians' proslavila je sve članove svoje obitelji. Istovremeno mediji su počeli pisati o njezinoj bešćutnosti čak i prema vlastitoj djeci i mužu