Show

Komentari 14

Plechinger: 'Vidjela sam smrt, umalo me povela sa sobom...'

Plechinger: 'Vidjela sam smrt, umalo me povela sa sobom...'

Od tog trena znam da smrt postoji, da nam može uzeti tijelo, ali nikad ono što zapravo jesmo. Od tog trena ne vjerujem da možemo umrijeti, jer to što mi jesmo je vječno, napisala je Ivana

Nekadašnja pjevačica Ivana Plechinger (48) na društvenim mrežama pokojnom ocu posvetila je emotivnu objavu i obilježila šestu godišnjicu otkako više nisu zajedno. 

- Vidjela sam smrt. Jednom me umalo povela sa sobom da joj žalosnoj dam svoju radost. Dogovorile smo se da ipak nije došlo vrijeme da ikamo idemo zajedno. Drugi puta vidjela sam je kad mi je krišom odvela tatu. Ljuta na mene, nije mi ni dala priliku da se oprostim - započela je Ivana pa nastavila: 

- Od tog trena znam da smrt postoji, da nam može uzeti tijelo, ali nikad ono što zapravo jesmo. Od tog trena prestala sam je se bojati. Od tog trena ne vjerujem da možemo umrijeti, jer to što mi jesmo je vječno - nije umrlo, nije se ni rodilo, već je tu oduvijek. Zauvijek... A to nešto vječno što je dio moga tate, tvoje mame, njezinog djeteta i njegovog prijatelja, vječno nas čuva besmrtnom, beskonačnom snagom ljubavi. Oduvijek. Zauvijek. Volim te Tata - napisala je Ivana za kraj. Brojni prijatelji pružili su joj podršku komentirajući kako treba biti jaka, pozitivna i strpljiva. 

Ivana je nedavno proslavila 23. godišnjicu braka sa suprugom, glazbenikom Brunom Kovačićem. Godišnjicu je obilježila emotivnom objavom na društvenoj mreži. 

- Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo - nebo vedro bez oblačka. Nakon nje - munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet - napisala je Ivana. 

Tim istim tekstom Ivana je njihovu godišnjicu veze obznanila i prije nekoliko godina. 

Najčitaniji članci