Show

Komentari 9

Počelo je snimanje 'Prijatelja': Fotka sa seta oduševila fanove

Počelo je snimanje 'Prijatelja': Fotka sa seta oduševila fanove

HBO je u veljači prošle godine potvrdio da se popularni 'Prijatelji' u specijalnoj epizodi 'The One Where They Got Back Together' vraćaju na male ekrane, na radost svih obožavatelja

Greg Grande, glavni dekorator seta za snimanje popularnih 'Prijatelja' objavio je sliku najpoznatijeg kauča s malih ekrana i time nagovijestio da je snimanje specijalne epizode počelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Specijalna epizoda u kojoj ćemo ponovno gledati poznatu šestorku 'Prijatelja' trebala se snimiti prošle godine, no odgođeno je zbog pandemije

Na fotki se može vidjeti žuti kauč ispred fontane, kao i nekoliko stolaca i stolić za kavu, scena često viđena iz kafića Central Perk u seriji. Obožavatelji nisu propustili komentirati.

- Ne mogu niti opisati kako sam sretna - napisala je jedna osoba

- Set izgleda odlično! Drago mi je da se ekipa opet skupila! - dodala je druga.

Gledatelji će tako ponovno moći na malim ekranima vidjeti  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca, Lisu Kudrow i Matthewa Perryja, a prve scene snimaju se u Los Angelesu.

Navodno će svatko od glumaca zaraditi oko 17 milijuna kuna za tu epizodu. U njoj će biti prikazano ponovno okupljanje prijatelja nakon mnogo razdvojenih godina.

Najčitaniji članci