Obavijesti

Show

Komentari 35

Podijeljene su sve pregače za timove chefova, zadnju dobila Emina: 'Puno mi ovo znači!'

Podijeljene su sve pregače za timove chefova, zadnju dobila Emina: 'Puno mi ovo znači!'
10

Kandidati su kuhali podijeljeni u dvije skupine – jedna je za glavnu namirnicu dobila meso, a druga ribu. Nekima je uspjelo dobivene namirnice pretvoriti u odlične obroke, dok su se drugi morali pozdraviti

VIDEO

Žiri je u 'MasterChefu' podijelio i posljednju pregaču za ulazak u timove. Dok su svoje pregače Stjepan Vukadin i Melkior Bašić podijelili i prije dolaska posljednje skupine kandidata pred njih, Damir Tomljanović u posljednjoj skupini kandidata svoju je pregaču dao Emini Bajramović.

- Uvijek sumnjam u sebe. Čak i kad napravim najbolje, sumnjam u sebe - rekla je je ona dok je Damir probavao njezino jelo.

- Ova mi pregača mnogo znači, to se ne da opisati riječima - dodala je Emina koja je pred žiri donijela dva jela.

Afganistanac iz 'MasterChefa': Bježali smo i noćili po šumama, a sad planiramo obitelj u Splitu
Afganistanac iz 'MasterChefa': Bježali smo i noćili po šumama, a sad planiramo obitelj u Splitu

Kandidati su kuhali podijeljeni u dvije skupine – jedna je za glavnu namirnicu dobila meso, a druga ribu. Nekima je uspjelo dobivene namirnice pretvoriti u odlične obroke, dok su se drugi morali pozdraviti sa svojom MasterChef avanturom.

Prva je skupina u vrećici iznenađenja dobila: pileći batak i zabatak, jetrica, krumpir, slatku papriku, zelenu papriku. limun, cherry rajčice, grčki tip jogurta, pinjoli, senf sa cijelim zrnom gorušice, ljubičasti luk, peršin, timijan, estragon, crno vino i tabasco. Sve što su morali napraviti je pripremiti ukusno jelo i dobro ga prezentirati.

- Najradije bih išla kući jer mi se ništa od toga nije sviđalo. Razmišljam hoću njoke, neću njoke - rekla je Margarita Brkić. Nakon kušanja jela, Stjepan je prvu pregaču ponudio Jelici Boto.

- Vjerujem u tebe i ti ćeš vjerovati u sebe i daleko ćeš dogurati - rekao joj je. Pregaču joj je dao i Damir. Ona je pak odlučila slušati intuiciju i prisjetila se kako je prilikom slanja prijave mislila na Stjepana.

- Kuhaj kako si kuhala do sada, to su ti okusi, a tehnike ćemo doraditi - kazao joj je. Melkior je izabrao plavu u bijeloj majici s crnim crtama. Lucija Kerečin.

- Htio bih te u svom timu - rekao joj je.

- Jako se veselim pregači i to što sam je dobila baš od Melkiora i upala u njegov tim - rekla je Lucija.

Margarita Brkić žiriju je poslužila sirove njoke, pa je njezino MasterChef putovanje završilo.

- Male greške znaju nekad puno koštati - rekao joj je Stjepan.

- Baš su me pokosili. Bila sam sigurna da držim sve konce u rukama - osvrnula se Margarita na svoje jelo.

Stjepan je pregaču dao Ivani Ivić.

- Na početku dana sam bila strašno nervozna i uzbuđena, ali se isplatilo i uspjeh je tu - komentirala je Ivana. Od Stjepana je pregaču primio i Dinko Alešević.

 - Dobio sam ono što sam htio, što sam tražio i vrlo sam ponosan na sebe - kazao je Dinko. Dobra volja i optimizam nisu napustili Ivicu Višića ni dok je iščekivao odgovor od žirija o tome je li njegovo jelo vrijedno da uđe u jedan od MasterChef timova. Uz kratku lekciju o plejtingu pregaču mu je dodijelio Damir.

Vješta trojka mogla je birati u čijem će timu biti, a svi su se ipak odlučili za chefa Damira
Vješta trojka mogla je birati u čijem će timu biti, a svi su se ipak odlučili za chefa Damira

Namirnice koje su se nalazile u vrećici iznenađenja za drugu skupinu natjecatelja bile su: ušata, škampi, pastrnjak, poriluk, badem listići, vrhnje za kuhanje, batat, nektarina, bijelo vino, lovor, kajanska paprika, peršin, ružmarin, timijan, pelat, limun i češnjak.

- Nemojte zaboraviti, današnje jelo vam je ulaznica u top 24 top amaterskih kuhara u Hrvatskoj - napomenuo im je Stjepan.

Nakon kuhanja, chefovi su izdvojili četiri tanjura koja su smatrali najboljima. Onaj Anite Vuković, Maje Šabić, Maje Jalšovec i Lea Jurešića.

- Osjećam se prestravljeno, a istovremeno i jako ponosno - komentirala je Maja Jalšovec kada je čula da je njezino jelo među najboljima. Njoj je Stjepan dao svoju posljednju pregaču.

- Obožavam raditi s mlađim ljudima i želim poraditi na tvojim nesigurnostima. Majo, dajem ti pregaču - rekao joj je.

- Jako sam ponosna na sebe zbog toga - rekla je.

Melkior je pregače dao svima.

- Znam da čudno izgleda, ali htio bih vas u svom timu - rekao im je.

- Nadam se da ću opravdati povjerenje chefa Melkiora - istaknuo je Leo nakon što je dobio pregaču.

- Toliko sam euforična da nemam teksta - kazala je Anita. Sljedećoj skupini koja se našla pred njima, pregače su mogli dati samo Damir i Melkior, jer je Stjepan svoje podijelio. Damir je jednu od dvije pregače koje su mu ostale odlučio dati Mariju Tomasu.

- Gledao sam te što radiš. Nevjerojatno si spor. Koji put imam osjećaj da mi oduzimaš vrijeme u životu, da starim gledajući te. Morat ćeš biti brži. Dat ću sebe da radim s tobom, samo na tebi ostaje da pokažeš koliko si sposoban da opravdaš povjerenje za ovu pregaču - rekao je Damir. Nakon kritike na sporost koju je Damir dao Mariju, ipak mu je uručio pregaču.

- Jako sam sretan - rekao je Mario, a Damir zaključio da ako će njega uspije ubrzat, to će biti kao da je pobijedio.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu