Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Pola mjesta je popunjeno: Stiže Škot koji guta sve pred sobom

Svojim šarmom bend Cota G4 na audiciji je uspio kupiti ženski dio žirija, a hoće li ponoviti uspjeh s audicijskog dijela natjecanja, ostaje za vidjeti. Vidjet ćemo i Jankov zlatni gumb - Gabrijelu Braičić

Foto: NOVA TV
6 komentara

Polovica mjesta u finalima već su popunjena, a ove nedjelje doznat ćemo kojih će još troje natjecatelja osvojiti ulaznicu za ulazak u veliko finale showa. U trećoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i osvojili simpatije gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sa svojim nevjerojatnim talentom, odnosno mogućnošću gutanja stvari te vraćanja istih, ponovno će pred žiri stati Škot Stevie Starr, a što će ovoga puta sve progutati, ostaje nam za vidjeti. U svijet magije ponovno će nas odvesti mentalist Siniša Hotko, dok će nas u svijet zabave odvesti žongler Jakob Bergant koji će ovoga puta žonglirati i sa sabljama.

Foto: NOVA TV

Na pozornici Supertalenta ove nedjelje zaplesat će duo Max i Đuro i pokazati zašto slove za jedne od najboljih break dancera u Hrvatskoj, trio No shame koji kažu kako i samo ime grupe opisuje njihov ples, a vidjet ćemo još i sjajne stepere iz grupe Step'n'jazz koji će još jednom svojim cipelicama silovito prodrmati studio Supertalenta.

VIDEO: 24 PITANJA ZA STELLU 'Novac ću potrošiti na terapiju ako pobijedim na Supertalentu'

Od pjevača vidjet ćemo i Jankov zlatni gumb, 14-godišnju Gabrijelu Braičić, koja je sve na audiciji ostavila bez teksta izvedbom pjesme 'I am changing', a vidjet ćemo i iznimno talentirane mlade pjevače iz grupe Pop rock škola Sarajevo. Iz Sarajeva u polufinale stiže još dvoje talentiranih glazbenika - Sara i Đurica, a hoće li i ovoga puta osvojiti žiri svojim šarmom i karizmom, tek ćemo doznati.

Foto: NOVA TV

Svojim šarmom bend Cota G4 na audiciji je uspio kupiti ženski dio žirija, a hoće li ponoviti uspjeh s audicijskog dijela natjecanja, ostaje za vidjeti. Uz uzbudljive nastupe na pozornici, gledatelji će i ove nedjelje imati priliku zaviri u backstage s Miom na YouTube kanalu Nove TV te doznati kakva atmosfera vlada u najpoznatijem zapozorju u Hrvatskoj, kako se kandidati pripremaju za nastup, kao i kakve su reakcije nakon nastupa.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Naši partneri pišu
Message