Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
112 komentara

Popović: Severina lupeta, pa ni ja nemam 50 mil. eura za dar...

Severina je optužila ravnateljicu škole koju pohađa njezin sin da se zbližila s Popovićem i da 'svi rade protiv nje'. Pjevačica tvrdi da je njezin bivši zaručnik obećao Bandiću donirati milijune. Poduzetnik se zgraža...

Foto: PIXSELL
112 komentara

Nakon višednevnih sukoba Severine Kojić (47) i škole koju pohađa njezin sin, pjevačica je, prozivajući ravnateljicu škole istaknula kako je Milan Popović ključni problem koji ona ima sa školom.

severina_milan | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

U svojoj objavi na profilu društvene mreže dovela je u pitanje odnos ravnateljice i Milana Popovića koji su se, tvrdi Severina, zbližili.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam odakle Severini informacija da sam donirao sredstva. Čak i da je to istina, sva djeca se koriste tim igralištem. Inače, nemam naviku komentirati svoje donacije - rekao je Popović.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pitali smo ga zatim o navodnih 50 milijuna eura koje je prema tvrdnjama pjevačice dogovorio donirati Milanu Bandiću.

Zagreb: Severina obo??avateljima potpisuje novi album "Halo" INTERVJU ZA 24SATA Severina: 'S Tomicom sam si ostala dobra i nakon razlaza'

- Da bar... To bi značilo da imam zaista puno para - kaže Milan. Srpski poduzetnik tvrdi kako nema saznanja o tome da je pravobraniteljica za djecu članica roditeljskog vijeća škole koju njegov sin pohađa.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Obraćao sam se instituciji pravobraniteljice mnogo puta. Uglavnom sam imao primjedbe na ogromnu količinu vremena koje je potrebno sustavu da riješi sudski slučaj poput našeg. Uvijek sam dobivao isti odgovor, a to je da se pravobraniteljica ne bavi individualnim slučajevima nego dobrobiti sve djece. Prvi put čujem da je ona u roditeljskom vijeću i pozitivno sam iznenađen - rekao je Milan.

Severina je u petak šokirala na konferenciji za medije optužila školu zato što njezinom suprugu Igoru Kojiću nisu dali dijete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile ga, tjelesni i psihički povrijedile i tako ga, rekla je pjevačica, držale dva sata.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Naglasila je da se ravnateljica škole s Milanom Popovićem dogovorila da nitko osim nje ne može preuzeti dijete, pa je, dodala je, tako jedina majka koja ne može obavljati svoj posao.

EKSKLUZIVNO: Popović: Igor i Severina sve su inscenirali zbog njezine turneje

Ravnateljica to nije htjela komentirati, ali Severinu je škola desetak puta prijavljivala Centru za socijalnu skrb i Gradskom uredu za obrazovanje zbog zanemarivanja djeteta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message