Show

Komentari 11

Prepoznajete ga? 'Tu se vidjelo već da si vragu iz torbe ispao'

Prepoznajete  ga? 'Tu se  vidjelo već da si vragu iz torbe ispao'

Na Instagram profilu objavi je fotografiju iz 1965. na kojoj pozira s majkom. Mrlini pratitelji komentirali su kako je pjevač 'pokupio' njezin fizički izgled

Član grupe Let 3, Damir Martinović (58) zvan Mrle na društvenim mrežama često svojim objavama nasmijava brojne fanove. Ovaj put nije ih toliko nasmijao koliko ih je raznježio.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Na Instagram profilu objavi je fotografiju iz 1965. na kojoj pozira s majkom. Mrlini pratitelji komentirali su kako je pjevač 'pokupio' njezin fizički izgled.

- Kaluđerica s mamom. Zima 1965 - napisao je Damir ispod fotografije koja je u manje od 24 sata 'skupila' više od tisuću lajkova. 

- Tu se već vidjelo da si vragu iz torbe ispao. Majka ti je prekrasna. Nisi se ništa promijenio - samo su neki od komentara. 

Prije nekoliko mjeseci na Facebook stranici benda objavio je snimku u kojoj je demonstrirao svoje treninge u teretani, a obožavatelje su posebno oduševile njegove dosjetke koje je neprestano dobacivao unatoč napornom vježbanju.

- Odlučio sam popraviti svoje tijelo. Od danas vježbate s Mrletom i bit će vam tijelo kao meni - najavio je na početku videa.

Video je pregledan gotovo 70 tisuća puta, a neki od obožavatelja su mu u komentarima pisali kako ih je ovom snimkom motivirao da i sami počnu vježbati, dok je drugima jednostavno bilo samo smiješno. 

- 'Predivno, hvala vam, ovaj video momentalno podiže motivaciju', 'Mislim da sam našla osobnog trenera', 'Renata Sopek se samo može posramiti', 'Ovo je nešto pa skoro pa najsmješnije što sam vidio u životu, pregenijalno, legendarno, Mrle, ekipa, samo tako naprijed', 'Dođe mi da odem u teretanu' - samo su neki od komentara obožavatelja ispod objavljenog videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci