Obavijesti

Show

Komentari 12

Proglašena je najzgodnijom na svijetu: Ima savršeno lice, ali nekima smetaju njeni kilogrami

Proglašena je najzgodnijom na svijetu: Ima savršeno lice, ali nekima smetaju njeni kilogrami
13

Ashley Graham poznata je u plus size pokretima, a u časopisu su je opisali kao 'Kraljica oblina, dašak je svježeg zraka u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret

VIDEO

Časopis Maxim proglasio je model Ashley Graham (35) najseksepilnijom ženom svijeta u 2023. godini. Maxim tradicionalno objavljuje svoju godišnju listu Hot 100 na kojoj su popisane najuspješnije i najljepše žene u zabavnoj, sportskoj i pop kulturi. 

95th Academy Awards - Oscars  Arrivals - Hollywood

Ashley Graham poznata je plus-size manekenka, a u časopisu su je opisali riječima: 'Kraljica oblina, dašak je svježeg zraka u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ashley nas podsjeća da tajna nije samo u prihvaćanju svojih oblina, već u prihvaćanju sebe onakvima kakvi jeste. Ashley je hodajuće umjetničko djelo. Da je Botticelli danas živ, ona bi bila njegova Venera'.

Ashley na Instagramu ima preko 20 milijuna pratitelja kojima svakodnevno poručuje da moraju prihvatiti svoja tijela, bez obzira na veličinu i oblik. 2021. godine rodila je blizance te je ponosno pozirala gola i objavila neuređenu fotografiju.

Ashley je započela karijeru sa samo 12 godina, a sada surađuje sa svjetski poznatim brendovima. Također, upravo je ona otvorila vrata modnog svijeta ženama s oblinama, no naišla je i na brojne kritike da promovira nezdravi način života. Ipak, nije dopustila da je takvi komentari 'spuste'.

Tko je žena zbog koje je Hugh Grant kolutao očima? Karijeru je započela u trgovačkom centru
Tko je žena zbog koje je Hugh Grant kolutao očima? Karijeru je započela u trgovačkom centru

Nerijetko dijeli fotografije koje nisu nimalo uljepšane kako bi istaknula prirodnu ljepotu. Ashley je napisala i inspirativnu knjigu pod nazivom 'Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, ljepota i moć', a ušla je u povijest kao prva manekenka s oblinama koja se pojavila na naslovnicama Voguea i Sports Illustrateda. 

Ashley Graham osvojila titulu najzgodnije žene 2023. godine: Evo tko se još našao na popisu
Ashley Graham osvojila titulu najzgodnije žene 2023. godine: Evo tko se još našao na popisu

Pozirala je i za Elle i Harper's Bazaar, a nosila je revije za Michael Kors, Dolce & Gabbanu, H&M i druge. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

'Kada sam se prestala uspoređivati ​​s drugim ženama i natjecati se s njima, tada sam se počela fokusirati na ono što radim i na svoju karijeru. I – bum. Počela sam nadilaziti samu sebe. Karijera mi je bila sve uspješnija, mogla sam dobiti sve što sam htjela' otkrila je svoju tajnu uspjeha.  

No u intervjuu za Harpers Bazaar ispričala je kako je njen život prije desetak godina bio daleko od savršenog. 

Kad joj je bilo samo 17 godina, preselila se u New York. Tri je godine bila model za kataloge, a zbog svoje težine je često bila izložena ismijavanju. 

Manekenka Ashley Graham se oglasila povodom neugodnog intervjua s Hughom Grantom
Manekenka Ashley Graham se oglasila povodom neugodnog intervjua s Hughom Grantom

- To je zaista bila najniža točka mog života. Mnogi su me smatrali dobrom curom, ali krenula sam lošim putem. Drogirala sam se i seksala s pogrešnim muškarcima. Jela sam nezdravu hranu, nisam vježbala, nisam se nimalo brinula za sebe - otkrila je Ashley. 

Takav način života uzrokovao je da se u manje od dvije godine udeblja čak 11 kilograma, a agent joj je rekao da je njena karijera gotova.

'Tad sam nazvala mamu i rekla joj da odustajem i da se vraćam kući. Na to mi je ona dala odgovor koji se pokazao proročkim. Rekla mi je da ne smijem odustati i da će moje tijelo jednog dana nekome promijeniti život', ispričala je.

Prvog dečka imala je sa 16 godina, a zajedno su bili tri mjeseca. - Rekao mi je: 'Moramo prekinuti, ne želim se seksati s tobom. Bojim se da ćeš biti debela kao moja majka', opisala je manekenka u svojim memoarima.

Hugha Granta napali zbog lošeg ponašanja prema voditeljici: 'Ponio se kao glupan, užasno!'
Hugha Granta napali zbog lošeg ponašanja prema voditeljici: 'Ponio se kao glupan, užasno!'

Dugo je patila zbog manjka samopoštovanja, pa se već godinama bori za bolji status žena s oblinama u svijetu mode i pokušava razbiti stereotipe i predrasude da su samo mršave žene lijepe.

Unatoč tome, Graham je u intervjuu za Vogue 2017. godine priznala kako ne voli koristiti pojam plus-size. 'Mislim da to izaziva podjele. Etiketiranje i dijeljenje žena po određenim kategorijama zbog broja njihovih hlača nas neće odvesti dalje u životu. Koristila sam svoje tijelo kao alat za pričanje o tabu temama, bio to celulit ili nesigurnost zbog trbuščića', objasnila je.

Graham je u braku sa snimateljem Justinom Ervinom, kojeg je upoznala u crkvi. Priznala je da prije braka nisu imali seksualne odnose kako bi se što bolje upoznali. Jednom je otkrila i kako je njezinoj obitelji trebalo vremena da ga prihvati zbog njegove boje kože. S Ervinom ima sina Isaaca (3) i blizance Malachija i Romana (2). 

POGLEDAJTE VIDEO: FANOVI SE NALJUTILI NA NIKOLU ROKVIĆA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin