Obavijesti

Show

Komentari 9

Rihanna objavila vruće fotke: Najavila kolekciju donjeg rublja

Rihanna objavila vruće fotke: Najavila kolekciju donjeg rublja
8

Rihannine su se kolekcije donjeg rublja pokazale kao pravi hit, baš poput njezine glazbe ili make-up brenda. Prvu je kolekciju predstavila u svibnju 2018. i rasprodala je za samo mjesec dana

VIDEO

Pjevačica Rihanna (31) najavila je svoju novu kolekciju donjeg rublja te je na svom Instagram profilu objavila nekoliko vrućih fotografija i još jednom dokazala da je sama sebi najbolji model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New August @savagexfenty drops MIDNIGHT TONIGHT only at savagex.com !!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihannine su se kolekcije donjeg rublja pokazale kao pravi hit, baš poput njezine glazbe ili make-up brenda. Prvu je kolekciju predstavila u svibnju 2018. i rasprodala je za samo mjesec dana. U tom je razdoblju svojom kolekcijom zatvorila i londonski Fashion Week, s pedeset manekenki koje su nosile različite konfekcijske brojeve.

Kolekcija donjeg rublja i make-upa od Rihanne su napravile pravu poslovnu ženu. Zauzela je prvo mjesto ovogodišnje Forbesove liste najbogatijih žena u glazbenoj industriji čije bogatstvo je procijenjeno oko 4 milijarde kuna. Uspjela je nadmašiti umjetnike koji rade dvostruko duže od nje.

Svi se slažu da Rihanna miriše nebeski, evo koji parfem koristi
Svi se slažu da Rihanna miriše nebeski, evo koji parfem koristi

Prve milijune Rihanna je zaradila hitovima, turnejama i albumima, a najveći dio bogatstva dolazi od LVMH, francuskog giganta luksuzne odjeće Bernarda Arnaulta (70) s kojim dijeli suvlasništvo nad kozmetičkom linijom 'Fenty Beauty' koju je pokrenula 2017. 

Primjerice,njezin puder ima čak daleko najviše nijansi od bilo kojeg drugog brenda. Vrlo brzo su joj make-up proizvodi donijeli ogromne novce. Nakon Fenty Beautyja dolazi i 'Savage x Fenty', to jest linija donjeg rublja, a potom i stiže i linija odjeće visoke kvalitete. 

- Kad su mi to predložili, nisam puno razmišljala. Bernard Arnault je bio oduševljen oko ove priče i vjeruje meni i mojoj viziji - rekla je Rihanna za strane medije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja