Show

Komentari 10

Sharon Stone pozira bez hlača u majici s printom planetarno poznate scene iz 'Sirovih Strasti'

Sharon Stone pozira bez hlača u majici s printom planetarno poznate scene  iz 'Sirovih Strasti'

Nakon što se nedavno požalila zbog toga što ne može zaustaviti prikazivanje redateljske verzije filma 'Sirove strasti', Sharon se očito pomirila sa sudbinom i, na oduševljenje fanova, odlučila ga promovirati

Sharon Stone (63) zapalila je Instagram najnovijom objavom koja je u samo 10 sati skupila više od 117 tisuća lajkova i tri tisuće komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Bila sam tamo, učinila to i dobila majicu - napisala je Stone uz fotografiju. 

Komplimenti na račun njezina izgleda ne prestaju pljuštati.

- 'Divna si', 'Drago mi je da u ruci nemaš šiljak za led', 'Još uvijek si komad i pol!', 'Prekrasna' - samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Stone je nedavno požalila da ne može učiniti ništa protiv toga da bude prikazana necenzurirana redateljska verzija kultnog filma. No unatoč tome što nije zadovoljna odlukom da se pusti ta verzija, Stone ne vjeruje u kajanje nad učinjenim. 

- Što je učinjeno, učinjeno je, baš poput vjetrova. Jednom kad ih ispustite, ne možete ih povući. Neugodno mirišu i odlaze - rekla je glumica koja je tvrdila da su je, kako bi snimili scenu u kojoj bez gaćica križa noge, izmanipulirali obrazloženjem da bijelo rublje reflektira svjetlo i da se previše vidi. 

Redatelj Paul Verhoeven (82) optužio je 2017. godine glumicu da laže. 

- Svaka glumica zna što će se dogoditi ako je zatražiš da skine donje rublje i okreneš kameru prema njoj - rekao je tada.