Obavijesti

Show

Komentari 6

Sjećate li njega? U 'Zabranjenoj ljubavi' glumio je zavodnika, a danas trenira s Alenom Babićem

Sjećate li njega? U 'Zabranjenoj ljubavi' glumio je zavodnika, a danas trenira s Alenom Babićem
4

Serija u kojoj je prvi put glumio za njega je nešto posebno, a glumac je priznao i da mu je drago kada susretne kolege s kojima je tada glumio u mnogima omiljenoj sapunici

VIDEO

Glumaca Zorana Pribičevića (38) gledatelji ispred malih ekrana najviše pamte po ulozi u prvoj domaćoj sapunici na RTL-u. ‘Zabranjena ljubav’, a on se sada za rtl.hr prisjetio se snimanja serije koja se mnogima uvukla pod kožu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcija Zabranjena ljubav 10:54

Naime, Zoran kaže da se danas u kazališno-filmskom smislu odmakao od one uloge koju je imao u 'Zabranjenoj ljubavi'.

- Puno je različitih glumačkih projekata iza mene i vjerujem da se malo tko sjeti prvo sapunice. No, da se razumijemo, niti ne želim pobjeći od toga - rekao je Zoran koji je u seriji glumio zavodnika Danijela.

Priznao je da je 'Zabranjena ljubav' za njega bila nešto posebno te da se toga razdoblja uvijek rado sjeti.

- Bilo je to ludo vrijeme, bio sam jako mlad i bez ikakvog glumačkog iskustva pred kamerom. Snimanje po cijele dane, uključujući i vikende, jednom sam čak i prespavao na setu. Sve se odvijalo strašno brzo. Nisam stigao ni o čemu razmišljati. Bilo je lakše utoliko što nisam bio jedini, a i kompletna ekipa na setu je bila sjajna - bili smo gotovo kao obitelj - rekao je glumac.

Valentić objavio 17 godina staru fotku s kolegicom: Vrijeme leti, na kojom smo vam šarmantniji?
Valentić objavio 17 godina staru fotku s kolegicom: Vrijeme leti, na kojom smo vam šarmantniji?

Zoran, kaže, da se s nekim glumcima iz serija susretne i danas.

- Susretnem tu i tamo nekog, najčešće one koji su ostali u glumačkim vodama poput Petre i Marija ili, recimo, Filipa Riđičkog. S Antonijom Šolom sam snimio jedan throwback, a s Mirnom Medaković se redovito vidim kad igramo predstavu Kerekesh Teatra Imovina. S Petrom Berishom i još nekima u kontaktu sam preko društvenih mreža i tako… U svakom slučaju, uvijek mi je drago kada vidim nekoga od njih - objasnio je glumac.

Zoran je danas autor mobilne aplikacije za djecu, radi kao redatelj i glumac, a uz sve to uklopio je treninge s jednim od najpoznatijih borilačkih imena s ovih prostora, Alenom Babićem.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVOG SHOWA SA ZORANOM PRIBIČEVIĆEM: MUŠKARCI I ŽENE NAOPAČKE

- Alena sam počeo pratiti prije nekih godinu dana i svidjela mi se njegova priča i način na koji je izgradio svoj imidž. U nekim stvarima podsjeća na Connora McGregora, ali u svemu tome što radi, svidjelo se to nekome ili ne, mislim da nije lažan nego je svoj. Osim tog ciljanog animoziteta prema Filipu Hrgoviću, on ‘fura’ skroz pozitivan film - otkrio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin