Obavijesti

Show

Komentari 12

Škender opet ljubi: Tajanstvena žena osvojila ga na prvi pogled

Škender opet ljubi: Tajanstvena žena osvojila ga na prvi pogled
3

Dugo sam očekivao ovakvu pjesmu koja se dogodila u pravo vrijeme. 'Božić bez tebe' je životna, ljubavna pjesma u kojoj sam prepoznao sebe, rekao je Škender

Nakon rastave brake i smrti sina Tomislava, Zdravko Škender (69) ponovno ljubi. U intervjuu za IN magazin otkrio je kako mu je tajanstvena žena osvojila srce, a bila je to, kaže, ljubav na prvi pogled. 

- Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene. Dogodila se ljubav između nas dvoje, ali ne bih više o tome - rekao je Zdravko. Priznaje i kako će Božić dočekati sam s obzirom na ograničena putovanja usred pandemije. Baš zato i njegova nova pjesma 'Božić bez tebe' ima dublje značenje, a glazbenik je uvjeren kako će se mnogi ljudi pronaći u njoj. 

- Dugo sam očekivao ovakvu pjesmu koja se dogodila u pravo vrijeme. 'Božić bez tebe' je životna, ljubavna pjesma u kojoj sam prepoznao sebe. Ovaj Božić najvjerojatnije ću provesti sam zbog situacije u svijetu i Hrvatskoj - priča Škender i dodaje kako bi najviše volio blagdane provesti u društvu svoje unučice Laure.

No nedostaje mu i publika, a nada se i kako će uskoro ponovno zapjevati pred vjernim obožavateljima. 

Škender se posvetio teretani i ima novu pjesmu: 'Nakon Miše imam najviše istinskih hitova...'
Škender se posvetio teretani i ima novu pjesmu: 'Nakon Miše imam najviše istinskih hitova...'

- Fale mi koncerti, fali mi publika i moram priznati da jako teško podnosim ovu situaciju, kao i sve ostale moje kolege. Upravo sam dobio poziv i za veliku turneju po Kanadi za koju vjerujem da će se ostvariti - rekao je za kraj.