Show

Komentari 20

Slavni kuhar: 'Svojoj djeci ne dam ništa, neka sami zarade...'

Slavni kuhar: 'Svojoj djeci ne dam ništa, neka sami zarade...'

Ramsay je rođen u Škotskoj. Živio je s ocem alkoholičarem i nasilnikom i majkom koja je bila medicinska sestra, a sam ima četvero djece koja će dobiti nešto 'sitno' jer želi da sami zarade svoj novac

Slavni kuhar Gordon Ramsay na današnji dan slavi 54. rođendan. No obožavatelji nisu oduševljeni isključivo njegovim jelima već i načinu na koji odgaja djecu. Šef čiji su restorani dobili više Michelinovih zvjezdica otkriva kako ne želi da njegova djeca postanu razmažena derišta.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Za britanski Telegraph rekao je kako nema namjeru svojoj djeci ostaviti ništa od svog bogatstva, te je otkrio kako njegova djeca na putovanjima ne sjede u prvoj klasi sa svojim roditeljima niti smiju jesti u njegovim restoranima nagrađenima Michelinovim zvjezdicama.

Ramsay je rekao kako će njegova djeca dobiti ‘nešto sitno’, jer želi da svoj novac zarade. No, to nije jedina stvar zbog koje to radi.

- Ne radim to zbog nikakve zločestoće. Naprosto ne želim da postanu razmažena derišta”, izjavio je Ramsay. Njegova najstarija kći Megan tek je za 16. rođendan prvi put bila u njegovom restoranu.

- Naša djeca ne sjede s nama u prvoj klasi kad putujemo avionom. Kada budu zaradili svoj novac više će ga cijeniti i neka ga troše kako žele. Ja sam svoj novac teško zaradio - rekao je Ramsay. Ramsay je rođen u Škotskoj. Živio je s ocem alkoholičarem i nasilnikom i majkom koja je bila medicinska sestra, a sam ima četvero djece. 

- Od prvog dana sam svojoj djeci nametnuo da postoji red i rad. Osim što ih time želim zaštiti od toga da postanu nekakvih razmaženi kreteni, također moram poštovati svoj posao i ljude koji rade za mene, a ne da im neka razmažena klinčadija smeta dok rade samo zato jer im je tata šef. Nastojao sam ih što normalnije odgojiti. Svi nešto rade – čuvaju životinje, svatko ima zaduženja po kući... Dobivaju džeparac, ali ga moraju zaraditi - ispričao je Ramsay.

POGLEDAJTE novu epizodu ‘FIRME’: Ono kad se ne predaješ na razgovoru za posao

Najčitaniji članci