Show

Komentari 18

Slavonka Claudia pozirala sa zmijom omotanom oko bujnog dekoltea: 'To je moje djetešce'

Slavonka Claudia pozirala sa zmijom omotanom oko bujnog dekoltea: 'To je moje djetešce'

Bujna Slavonka o kojoj pišu i strani mediji objavila je novu fotografiju na svom Instagramu koja je podijelila reakcije njezinih pratitelja, a ovaj put je uspijela nadmašiti i samu sebe

Claudia Rivier (25) je influencerica s gotovo 450 tisuća pratitelja na Instagramu, na kojem svakodnevno dijeli svoje 'vruće' fotke, no posljednjom objavom je opet uspjela je nadmašiti i svoje standarde, tako što je pozirala sa zmijom oko svog bujnog dekoltea.

POGLEDAJTE VIDEO

- Moje djetešce - napisala je u opisu fotografije koja je izazvala podijeljene reakcije pratitelja.

- 'Predivna slatkica', 'I ja volim zmije', 'Zgodna si', 'Ja želim biti ta zmija', 'Slatko', 'Nimalo mi nije lijepa slika, što si tog gmaza metnula na sebe', 'Moram te otpratiti' - ovo su samo neke od podijeljenih reakcija pratitelja u komentarima.

Nakon što su o njoj pisali svjetski mediji Claudiji je porasla popularnost jer tvrdi da su njene sve obline prirodne. Nakon toga Rivier je za DNEVNIK.hr progovorila o svojoj karijeri Instagram modela, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima potpunu podršku svojeg partnera u onome čime se bavi.

- Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru, nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro - rekla je tada Claudia koja je zatim ispričala kakve su reakcije ljudi koji ju sretnu uživo.

- Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima - rekla je iskreno Rivier te je nadodala da se ne može sjetiti da je ikada imala neugodnih situacija.

Claudia je rekla da veličini svog poprsja može zahvaliti samo time što je dobila 30 kilograma više, te je dodala da joj to fizički ne predstavlja nikakav problem.

Najčitaniji članci