Show

Komentari 12

Neobični parovi: 'Ne bismo ih spojili ni u najluđim snovima...'

Neobični parovi: 'Ne bismo ih spojili ni u najluđim snovima...'

Kroz godine smo svjedočili ljubavnim vezama zvijezda koji su na prvu nespojivi, a u nastavku smo ih odlučili izdvojiti nekoliko. Neki su od njih i dalje u vezama ili dobrim odnosima, a neki su među sobom brzo raskrstili

Kate Beckinsale (45) i Pete Davidson (25)

Obožavatelji su bili u velikom šoku kada su fotografije ovog para prvi put izašle u javnost. Prvi razlog bio je nedavni prekid zaruka Peta s Arianom Grande (26) koju je nazivao ženom svog života, a drugi je njihova ogromna razlika od 20 godina. 
Svi su ih nazivali nespojivim parom, što se i dokazalo jer su nedugo zatim prekinuli.

Jessie J. (31) i Channing Tatum (39)

Channing Tatum prije Jessie J. bio je u vezi s Jennom Dewan (38). Nakon njihova prekida bila su slomljena i srca obožavatelja, jer su ih mnogi smatrali savršenim parom. Zatim se počeo viđati s Jessie J., koja nevjerojatno podsjeća na Jennu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Priyanka Chopra (36) i Nick Jonas (26)

Još jedan par s većom razlikom u godinama, drugačijom životnom pričom i različitim zanimanjima koji nikada ne bismo spojili. Priyanka i Nick su se vrlo brzo zaručili, a potom ubrzo i vjenčali. Njihovo je vjenčanje jedno od najspektakularnijih koje smo imali prilike vidjeti u holivudskom svijetu.

Lady Gaga (33) i Taylor Kinney (37)

Kada je Lady Gaga počela hodati s glumcem Taylorom Kinneyem, mnogi nisu mogli uopće povjerovati, misleći kako bi ona za sebe odabrala nekoga mnogo ekstremnijeg i drugačijeg. Svejedno, par nažalost nije dugo potrajao, iako su ih s vremenom obožavatelji  itekako zavoljeli. 

PARIS: Lady Gaga, Showcase at VIP Room night club Pixsell

Cher (73) i Tom Cruise (57)

Kada su Cher i Cruise završili zajedno, on je imao samo 23 godine, a ona 39. Iako svi ovog glumca pamte po vezana s Nicole Kidman (52) i Katie Holmes (49), u njegovom je životu bila još jedna dama prije svih ostalih.

Mission: Impossible Fallout UK Premiere

Sarah Bro (23) i Zac Efron (31)

Čini se kako je ovaj holivudski ljepotan 'pao' na sportašicu, i to dansku plivačicu Sarah Bro.

S obzirom na to da je i Zac itekako dio sportskog načina života, možda ovo i nije toliko šokantno, no mnogi su smatrali kako će njegov odabir biti neka ljepotica iz svijeta glume. 

Naomi Campbell (49) i Liam Payne (26)

Naomi i Liam su definitivno najveće iznenađenje u zadnjih nekoliko godina. Jedno od najvećih imena svijeta modelinga i bivši član One Directiona šokirali su javnost. 

Osim ogromne razlike u godinama, tu je i totalno različita životna priča koju je bilo nevjerojatno sklopiti u jedno. Međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala.

Duke of Sussex at WE Day UK