Obavijesti

Show

Komentari 43

Suparnice u srpskom realityju: Zatrudnjela s maminim dečkom

Suparnice u srpskom realityju: Zatrudnjela s maminim dečkom
13

Kako prenose srpski mediji, Aleksandra je novinske stupce punila još dok je bila maloljetna. Prije nego što joj je majka ušla u reality 'Farma' ostavila ju je na čuvanje kod svog tadašnjeg dečka, Aleksandra Čabarkape

VIDEO

Reality emisije postale su jedan od najvećih ljudskih 'guilty pleasurea', a tisuće ljudi prate svaki korak svojih omiljenih 'igrača' i to po cijele dane. Ipak, najviše pozornosti posljednjih godinu dana dobio je reality 'Zadruga' koji, sudeći po ponašanju sudionika, nema granice. 

Za početak, reality traje otprilike devet mjeseci, a u njemu su sudjelovale čak i maloljetne osobe. Svađe, tučnjave, spolni odnosi postali su dio svakodnevice, a koliko su pomakli granice, govori i činjenica da je u reality ušla i tek rođena beba. 

Ipak, u žiži javnosti, trenutno je Aleksandra Subotić (22), koja se vratila u 'Zadrugu' nakon što je diskvalificirana zbog fizičkog nasilja. Vratila se u luksuznu kuću nakon što ju je njezin zaručnik David Dragojević (30) prevario sa Sorajinom najboljom prijateljicom Anom Korać (25). 

Naime, cijela situacija ne bi bila toliko čudna da i Aleksandrini roditelji, Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić nisu sudionici realityja 'Zadruga'. Njihova životna priča više je nalik pravoj španjolskoj sapunici, a niti najvjerniji fanovi ne mogu pohvatati svaki detalj iz njihovog burnog života.

Kako prenose srpski mediji, Aleksandra je novinske stupce punila još dok je bila maloljetna. Prije nego što joj je majka ušla u reality 'Farma' ostavila ju je na čuvanje kod svog tadašnjeg dečka, Aleksandra Čabarkape. Nakon što je izašla iz realityja, Ljuba je saznala da joj je maloljetna kći trudna. I to s njezinim dečkom. 

Aleksandrin otac, u realityju je otkrio kako je Čabarkapa imao spolne odnose s njegovom kćeri i bivšom ženom kako bi mu se osvetio zbog neriješenih poslova na ulici. Srpski mediji su pisali i kako je Aleksandar pokušao ubiti Karađorđu nakon što mu je postavio eksploziv ispod automobila. Osim toga, Čabarkapa se tereti za iznude, razbojništva, palež i nedozvoljeno nošenje oružja. Inače, Aleksandar je oženjen i sa suprugom ima četvero djece, a Aleksandrino dijete nikada nije priznao. 

Gledatelji su ostali šokirani nakon što je Aleksandra otkrila kako ju je majka pokušala podvoditi, ali ipak, kako kaže, nije uspjela. 

- Ja sam rekla kako me Ljuba pokušala podvoditi, ali na sreću bezuspješno  – rekla je Aleksandra. 

POGLEDAJTE VIDEO PARA MILIJANE I MILOJKA:

Pokretanje videa...

01:31

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...