Obavijesti

Show

Komentari 3

Supruga Brucea Willisa pozirala u retro badiću koji je dizajnirala njegova bivša žena Demi Moore

Supruga Brucea Willisa pozirala u retro badiću koji je dizajnirala njegova bivša žena Demi Moore
7

Iza dizajna stoji glumica Demi Moore koje je bila 11 godina u braku s Bruceom. Lijepa Emma na fotografiji pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu retro kroja

Supruga popularnog glumca Brucea Willisa (67), Emma Heming Willis (44) objavila je fotografije na kojima u prirodi pozira u kupaćem kostimu koji je dizajnirala Willisova bivša supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iza dizajna stoji glumica Demi Moore (59) koje je bila 11 godina u braku s Bruceom. Lijepa Emma na fotografiji pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu retro kroja i zanimljivog uzorka koji podsjeća na vatromet. 

Moore je nedavno podijelila vijest da je u suradnji s brendom 'Andie', koji se bave proizvodnjom badića, napravila posebnu kolekciju kupaćih kostima. 

- Jako smo uzbuđeni što možemo s vama podijeliti ovu ekskluzivnu kolekciju glamuroznih kupaćih kostima nadahnutih prošlim vremenima - napisala je Demi. 

Iako su se rastali, Willis i Moore ostali su bliski tijekom godina i čak su zajedno bili u karanteni tijekom vrhunca pandemije 2020. godine. Emma je također u dobrim odnosima s Moore, ali i sa djecom koju bivši supružnici dijeli, kćeri Rumera (34), Scout (31) i Tallulah (28).

storyeditor/2022-03-31/profimedia-0226063865.jpg

Emma i Demi bile su zajedno uz Willisa kada mu je dijagnosticirana afazija. One su zajedno sa svoje petero djece dale zajedničku izjavu u ožujku nakon dijagnoze. 

storyeditor/2022-04-01/image.jpg

- Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj, htjeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti - stajalo je u tekstu. 

Supruga Brucea Willisa objavila snimke stare 35 godina: 'Njega strah nikada nije zaustavio...'
Supruga Brucea Willisa objavila snimke stare 35 godina: 'Njega strah nikada nije zaustavio...'

- Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je teško razdoblje za našu obitelj i cijenimo vašu ljubav, suosjećanje i podršku - pisalo je dalje. 

Motherless Brooklyn Premiere - 57th New York Film Festival

Emma i Bruce u braku su od 2009. godine i imaju dvije kćeri, Mabel Ray (10) i Evelyn Penn (8).