Obavijesti

Show

Komentari 23

Svi nastupi Bojana i Ashley: Za dlaku im je 'iskliznula' pobjeda

Svi nastupi Bojana i Ashley: Za dlaku im je 'iskliznula' pobjeda
56

Polufinalisti Ashley Colburn i mentor Bojan Jambrošić osvojili su publiku glasovnim sposobnostima u showu 'Zvijezde pjevaju'. Za posljednji nastup izabrali su pjesmu 'Time of my Life'...

VIDEO

Pjevač Dino Jelusić i glumica Tara Thaller, pobjednici su showa Zvijezde pjevaju. Finalistima Bojanu Jambrošiću (33) i Ashley Colburn (32) za dlaku je izmaknula pobjeda.

Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom
Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom

Osim njih, parovi ove sezone su bili Goran Bošković i Ella Dvornik, Pero Galić i Katarina Strahinić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan i Borko Perić, Žanamari Perčić (Lalić) i Frano Ridjan, Antonija Šerić i Krešimir Macan. 

Prvi put u showu pojavila se internacionalna zvijezda, američka novinarka Ashley Colburn koja je zaljubljena u Hrvatsku. Ona je dvostruka dobitnica Emmyja, televizijska producentica i voditeljica te jedna od predanih ambasadorica hrvatskog turizma. Bojan je nedavno prije početka showa otvorio Doru, natjecanje za pjesmu Eurovizije, a glasovne sposobnosti pokazao je i u ovom showu.

- Mislim da će nam dobro ići, morat ćemo malo poraditi na hrvatskom jeziku - našalio se Jambrošić na početku showa.

Na svom prvom nastupu Bojan Jambrošić i Amerikanka Ashley Colburn pjevali su baladu 'Princeza' Dade Topića i Slađane Milošević, te za svoj nastup dobili visokih 26 bodova. 

- Meni ste bili zapravo jako dobri. Možda početak malo nesigurniji, ali to je normalno. Jako dobar odabir pjesme, moram priznat da sam se čak malo i naježila - rekla im je Valentina, a Bojan je pohvalio Ashleyno pjevanje. 

- Učitelj je jako zadovoljan. Osim što lijepo pjeva, jako je draga, jedna prava Amerikanka - zaključio je Bojan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

17:21

U drugoj epizodi showa su Bojan i Ashley otpjevali pjesmu 'Ain't No Mountain High Enough' Marvina Gaye i Tammi Terrell

- Ovaj nastup je bio sve samo ne dosadan. Sve je to bilo jako dobro. Svakako napredak od prošlog puta - rekla je Remi, a pjevački par osvojio je tada 28 bodova.

Na trećem nastupu Bojan Jambrošić i Ashley Colburn izveli su rock pjesmu grupe AC/DC 'You Shook Me All Night Long' te prikupili dobre ocjene, ali i komentare. Tako je par osvojio tada 31 bod.

 - Što se tiče scenskog nastupa, briljirali ste. Ali, u refrenima malo fali svugdje - izjavila je Valentina. 

Par je na četvrtom nastupu zabavnog showa pripremio svoju verziju pjesme 'Footloose' i tada je osim njihovim suparnicima Tari i Dini pripala i njima desetka te su osvojili 35 bodova. 

Svi nastupi pobjedničkog para: Tara je s Dinom plakala na bini
Svi nastupi pobjedničkog para: Tara je s Dinom plakala na bini

- Prošli put ste digli scenski nastup na jednu novu razinu, a sada ste samo nastavili. Što se toga tiče, nitko vas nema. Tu ste majstori - rekla je Remi te savjetovala Ashley neka poradi na vibratu. 

Ashley i Bojan prezentirali su svoju verziju countryja na petom nastupu i to pomalo zaboravljenom pjesmom Emilije Kokić i Ala Turnera 'Ljepota'. Žiri im je dodijelio čak 37 bodova, a perfektnih 10 dobili su od Martinović, ali i Škore.

- Vi ste meni najkompletniji par. Nisam čula nijedan falš - dala im je kompliment Danijela. 



U šestoj epizodi popularnog showa svaki par izveo je dvije pjesme, a prvi na pozornicu stali su Ashley Bojan. Prva pjesma koju su pjevali je 'Volim osmijeh tvoj' Antonije Šole i Toše Proeskog. Antonija je sve 'vrebala' iz publike i uživala u njihovom performansu.

- Sviđa mi se što ste napravili. Ako je autorica zadovoljna i klima glavom, tko sam ja da sudim - rekao je Miroslav Škoro. Za prvu pjesmu su dobili 34 boda.

Druga pjesma koju su otpjevali bila je 'Perfect' grupe Fairground Attraction

- Za mene je ovo bilo apsolutno 'perfect'. Ne mogu se odlučiti koji žanr ti najbolje leži - hvalila ih je tada Danijela Martinović.

Za svoj drugi nastup Bojan i Ashley dobili su sve desetke, što je ukupno s prvim nastupom 74 boda.

Krešimir iz 'Zvijezde pjevaju': Nitko ne može očekivati finale
Krešimir iz 'Zvijezde pjevaju': Nitko ne može očekivati finale

- Sve ove potencijalne zamke ste izbjegli. Drago mi je da si prihvatila savjete nas tu u žiriju. Imala si lijepe tonove s nešto malo vibrata na kraju da ih začiniš i na kraju si ipak izašla i sama završila ovu pjesmu. Super mi je bila vaša kemija, možda i najbolja u ovom showu. Po meni je ovo vaš najbolji nastup - hvalila ih je Mirela Priselac Remi.

U polufinalu par je zapjevao Ashleynu najdražu pjesmu 'Let it Go' iz filma 'Frozen'. Amerikanku su uživo došli poslušati i njezini roditelji. 

- Uvukli ste nas unutra. Prodali ste nam lijepo priču. Razumijem te, Ashley. I meni su roditelji u publici - dala joj je podršku Remi.

 Zaradili su 36 bodova od žirija.

- Počela si ići na visine sigurno. Predivan glas kad ga pustiš, a zamjerke su sitne - komentirala je Valentina.

U drugom dijelu polufinalnog showa pjevali su pjesmu svog mentora te zapjevali Bojanovu pjesmu 'Ne govori da me znaš'

- Kažu da među pjevačima ima kemije, ali među vama je bilo fizike. Izgledali ste kao da ste se stvarno posvađali. Jako uvjerljivo i dobro - rekao je Škoro. 

Dobili su 38 bodova. 

- Bilo je nesigurnosti, Bojan ima veliki raspon glasa i to se osjetilo, ali imate lijepu kemiju - polovično se složila Valentina.

Posljednji nastup ove sezone izveli su Bojana i Ashley s jednom od najpopularnijih pjesama 'Time of my Life'.

- Za kraj showa ova pjesma je savršena. Bili ste odlični - rekla je Remi, a Danijela je dodala kako je presretna što je Bojan sudjelovao u osmoj sezoni. 

- Nisam vas vidio u finalu. Iskreno, mislio sam da će Borko biti na vašem mjestu - rekao je Škoro. 

 

 


SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije