Show

Komentari 6

Tia Mamić proslavila rođendan pa se zahvalila suprugu Mariju

Tia Mamić proslavila rođendan pa se zahvalila suprugu Mariju

Izgleda kako je gospođa Mamić odlučila graditi karijeru influencera pa je nedavno otključala profil, a u kratkom razdoblju skupila je oko sedam tisuća pratitelja

Atraktivna Tia Mamić (34) svoj privatni život već godinama krije od očiju javnosti. Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića (65), koja se prije 2 godine udala za Marija Mamića (36), sina Zdravka Mamića (59). Tiju rijetko možemo vidjeti u javnosti, a godinama je imala zaključan profil na Instagramu na kojem je prihvaćala samo bliske prijatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Izgleda kako je gospođa Mamić odlučila graditi karijeru influencera pa je nedavno otključala profil, a u kratkom razdoblju skupila je oko sedam tisuća pratitelja. 

Na posljednjoj fotografiji pozira sa svojim suprugom koji joj je, sudeći po objavi, priredio rođendansku proslavu za pamćenje. 

- Hvala ljubavi za najljepši rođendan - kratko je napisala. 

Podsjetimo, par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja. 

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama, a onda su se vjenčali u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika.

Najčitaniji članci