Obavijesti

Show

Komentari 0

U realityju obiteljskim svađama i skandalima 'zgrću' milijune...

U realityju obiteljskim svađama i skandalima 'zgrću' milijune...
8

Obitelj Kardashian snimila je jedan od najgledanijih realityja na svijetu 'Keeping Up with the Kardashians', a tim stopama idu i drugi. Upoznajte Đoganije, Vasiće i Geissense...

VIDEO

Kroz srpske realityji programe prođe na stotine lica. Sad su počeli zvati cijele obitelji u show, a jedna od najpoznatijih i učestalijih je obitelj Đogani. Luna (24) pobjednica je prošlogodišnje “Zadruge”, a to je zaslužila svađanjem, vrištanjem, plakanjem i seksom pred kamerama. Bezbroj puta je imala živčane slomove u vili realityja, no sve se to naposljetku isplatilo. U džep je spremila 370.000 kuna, a uz to je svaki tjedan dobivala 20.000 kuna honorara.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Kardashian nekad i sad 

Pokretanje videa...

02:28

Luna je novac iskoristila na glazbenu karijeru i uložila je u svoj izgled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedna od mojih želja je da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome - rekla je Luna, koja sad ima nove grudi. Poduzetna Luna je u reality ugurala i svoju obitelj - majku Anabelu Atijas (45) i oca Gagija Đoganija (48), koji su inače rastavljeni.

Beograd: Dodjela glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020 u Stark Areni

Producenti realityja tu su odmah vidjeli potencijala za žustre rasprave, kojih je bilo napretek s obzirom na to da je Luna svađalačke gene naslijedila od njih. Napetosti među njima nije nedostajalo pa su se tako u programu uživo prepirali, polijevali vodom i gađali bocama. Malo je reći da su radili show.

Čini se da su se vlasnici srpskih televizijskih kuća ugledali na popularnu obitelj Kardashian-Jenner, koja je dosad snimila 18 sezona realityja u kojem se prati njihov život. Bujne, izoperirane sestre gotovo u svakoj epizodi naprave spektakl. Naravno, i kod njih su svađe neizostavan dio epizode, ali osim toga u to su uključile plakanje, dramatiziranje... Nisu skrivale ni privatni život od kamera pa se tako u epizodama saznalo čak i kad je Scott Disick (37) varao najstariju sestru Kourtney (41), ali i kad je Tristan Thompson (29) varao trudnu Khloe (36). Najveće iznenađenje je nastalo kad je otac Kylie (22) i Kendall (24), Bruce Jenner (70) postao žena - Caitlyn.

- Khloe je, ne znam iz kojeg razloga, bila ljuta kroz cijeli taj proces. Iskreno, mislim da je prošlo pet ili šest godina otkako nismo razgovarali. Ne znam u čemu je problem - komentirala je Caitlyn. Međutim, naposljetku sestre su jedne od najpoznatijih celebrityja u svijetu, a to se očituje i u njihovoj zaradi. Po jednoj sezoni pojedinačno zarade po 30 milijuna kuna.

U Njemačkoj postoji obitelj slična Kardashianima. Imaju svoj dokumentarni reality show pod nazivom “Glamurozna obitelj Geissens”. Tamo donose priče o svojim ekskluzivnim putovanjima, a show se gleda diljem svijeta. Nedavno je milijarderska obitelj posjetila Zadar, Nin i Novigrad sa svojom 40 metara dugom jahtom. Poznato je da je glava obitelji Robert (55) milijarder, ali njihova zarada po epizodi još nije “procurila”.

Na male ekrane vraća se i obitelj Vasić. Proslavili su se u sudjelovanjem u hrvatskom “Big Brotheru” 2015. godine, a sad ulaze u “Zadrugu 4”. Rada je najavila kako bi moglo biti seksa pred kamerama, a spremna se i potući. Iako je Radi poznata cifra koju će dobiti u realityju, o tome ne želi pričati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'