Obavijesti

Show

Komentari 98

U žirijima ga ne žele, Škoro je izgubio, u HDZ nema povratka

U žirijima ga ne žele, Škoro je izgubio, u HDZ nema povratka
1

Pjevaču sjajnih vokalnih sposobnosti ove godine i nije išlo najbolje. Prvo je njegov pulen Roko 'flopnuo' na Euroviziji, zatim je ostao bez mjesta u nekom od žirija, pa je još i njegov favorit Miroslav Škoro izgubio izbore...

VIDEO

Misli svatko da je meni lako, da je meni lako... Pjeva u svojem hitu Zlatko Pejaković (70), a ovih dana ga slobodno može preraditi i Jacques Houdek (39). Pjevač sjajnih vokalnih sposobnosti ove godine oduševio je kazališnu publiku kao Herod, bilo je tu nekoliko vanserijskih nastupa, ali i dosta 'failova'.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.

Prvi, za njega vjerojatno i najteži, je neuspjeh na Euroviziji. Njegov pulen Roko Blažević (19), također talentirani pjevač, potpuno je podbacio na Eurosongu i nije izborio finale. Pjesme se malo tko danas sjeća, ali ona grozna bijela krila teško ćemo zaboraviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

A kao da Roku nije bilo dovoljno teško s takvim uvjetima i aranžmanom, tijekom nastupa gušio se dimom koji je pušten na pozornicu. I umjesto da se Houdek poklopi po ušima, on je napadao medije i hvalio samog sebe.

- Na Eurosongu me svi znaju jer sam ne tako davno tamo očito ostavio traga, pa što sam ja to onda trebao - sakriti se, nestati, odbiti dati izjavu za medije? Odbiti otpjevati pjesmu na događaju koji je naše veleposlanstvo za nas organiziralo? Možda nisam kao autor trebao ni ići u Tel Aviv? Ne znam što se to očekivalo od mene, da postanem nevidljiv? Ja sam itekako karizmatičan čovjek, da, imam talent, imam stav i mišljenje, jako sam prodoran i bez da se trudim - hvalio je na sva zvona svoje ime Jacques, koji, eto, svoje 13. mjesto s pjesmom 'My Friend' smatra nekakvim epohalnim uspjehom.

Jacques nosi frak: Opravicom zasjenio sve u Škorinu stožeru
Jacques nosi frak: Opravicom zasjenio sve u Škorinu stožeru

Eurosong je završio, a Jacques se nakon toga neko vrijeme pritajio. Prvo je izgubio angažman u RTL-ovim 'Zvijezdama', očekivali smo ga vidjeti u žiriju 'The Voicea', ali, gle čuda, tamo ga nema. Jacques se, pisalo se, više puta posvađao u 'Voiceu'.

Prvo se 2015. zakačio s vlastitim dizajnerom, splitskim akademskim kiparom Mariom Mišom (33), a onda i s kostimografkinjom showa Natašom Svekler (53). Napetosti je bilo i s Tonyjem Cetinskim (50). Zato je HRT, iako neslužbeno kažu da je promjena mentora na svakoj televiziji na kojoj se prikazuje show normalna stvar, osvježenje, napravio najbolji izbor. Na naše upite o tome zašto nije u žiriju, Jacques nije odgovarao.

Jacques podržao Škoru, a za sate pjevanja javila se Kolinda
Jacques podržao Škoru, a za sate pjevanja javila se Kolinda

Ali tu nije bio kraj 'porazima' za pjevača. Jedan je od rijetkih koji je javno podržao svojeg estradnog kolegu Miroslava Škoru (57), iako je u mladosti nastupao za HDZ.

- Sve je napravio kako treba. Ako to narod nije prepoznao, Bože, budi nam na pomoći - rekao je Houdek za Novu TV. Objasnio je i zašto je 2007. snimio pjesmu 'HDZ zna'. 

Zagreb: Iako je ostao bez drugog kruga predsjedničkih ozbora Miroslav Škoro zadovoljan rezultatom

-  Nije mi žao. Svi smo mi imali veliku vjeru u mnoge opcije u prošlosti. Prošlo je 13 godina i povijest je pokazala kako smo dali podršku ljudima i kako su nam oni tu vjeru vratili. Škoro je promjena koja je prijeko potrebna Hrvatskoj - rekao je Jacques.

Kako god bilo, u HDZ, sve i da hoće, više ne može. Jer teško je povjerovati da će Plenki, Koli, Karamarko, Vaso... Ili tkogod na kraju zavlada strankom Jacquesa opet pozvati da im diže atmosferu. Ako ništa, za utjehu mu ostaju sati pjevanja. Nedavno je razmijenio kontakte s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, a kako naša Koli voli pjevati, a Jacques je zaista fenomenalan vokal i mentor, ta suradnja bi mogla biti, rekla bi Rozga, dobitna kombinacija.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'SENZACIJE'

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao