Show

Komentari 17

Vampirica se požalila: 'Krađa Instagrama nije kazneno djelo'

Vampirica se požalila: 'Krađa Instagrama nije kazneno djelo'

Olja je stupila u kontakt s hakerom, koji ju je tražio 600 dolara (3700 kuna) za vraćanje profila, na što nije pristala. Olja sad čeka odluku Instagrama. Žao joj je njezinih fotografija i pratitelja

U ovoj državi nitko te ne može zaštititi, kaže nam Olja vampirica. Nakon što joj je haker ukrao Instagram profil, odustala je od odlaska na policiju jer se zakonom to ne smatra kaznenim djelom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zvijezda reality showa “Ljubav je na selu” neugodno se iznenadila kad je shvatila da je žrtva hakerskog napada. Netko je preko noći “ukrao” njezin Instagram profil i ponudio ga na prodaju.

Olja je stupila u kontakt s hakerom, koji ju je tražio 600 dolara (3700 kuna) za vraćanje profila, na što nije pristala. Olja sad čeka odluku Instagrama. Žao joj je njezinih fotografija i pratitelja, kojih je skupila 60 tisuća u posljednje dvije godine.

Olja je tijekom vikenda ponovno otvorila svoj butik Skandal u Splitu. Istovremeno se suočava sa sudskom bitkom. Protiv nje se vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija. Terete je da je s pokojnim mužem pronevjerila 17,5 milijuna kuna.

U međuvremenu je Vampirica uspjela vratiti svoj profil.

- Ono kad ti se noćna mora ostvari. Napokon sam ponovno u igri - napisala je Einfalt u opisu videa koji je objavila javivši se pratiteljima s njega.

Podsjetimo, Olji je najveća noćna mora bila da će joj netko hakirati profil, a to je podijelila i s natjecateljima Večere za pet na selu u epizodi u kojoj se kao Olja Ajfon pojavila na večeri repera Tomislava Ercega.

- Nekad se noću probudim sva vlažna i mokra, sanjala sam da mi je netko hakirao Instagram. To mi je grozno, to je stvarno noćna mora. Da se probudim i vidim da više nemam svoj 'Instač', a toliko sam se trudila oko njega - ispričala je svojedobno.