Obavijesti

Show

Komentari 33

Zvijezda 'Igre prijestolja' tuži Mansona za silovanje: Mučio me i rezao nožem tijekom seksa

Zvijezda 'Igre prijestolja' tuži Mansona za silovanje: Mučio me i rezao nožem tijekom seksa
4

Prema tužbi, zlostavljanje je započelo u veljači 2009. godine, kada je Manson odvezao Bianco u Los Angeles. Tijekom seksa bez njezina pristanka udarao ju je, grizao, šibao i rezao po stražnjici, grudima

VIDEO

Britanska glumica Esmé Bianco (38), najpoznatija po ulozi Ros u Igri prijestolja, u petak je podigla tužbu protiv Marilyna Mansona (52)  u kojoj tvrdi da ju je silovao i nasilno se ponašao prema njoj.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:55

Ona je 15. žena koja je optužila poznatog glazbenika za seksualno zlostavljanje. 

Bianco tvrdi da ju je Manson (pravim imenom Brian Warner) silovao u svibnju 2011. godine. U jednom dijelu tužbe stoji da ju je "uz drogu i pod prijetnjom sile natjerao na seksualna djela".

U tužbi se još spominje i da ju je seksualno iskorištavao dok je bila "u nesvijesti ili u stanju u kojem nije mogla pristati na takav čin", piše BuzzFeed News.

Također je rekla da ju je tijekom seksa bez njezina pristanka udarao, grizao, šibao i rezao po stražnjici, grudima i genitalijama. 

Mansona također tuži i zbog kršenja američkog Zakona o zaštiti žrtava trgovine ljudima. Naime, Bianco tvrdi da joj je na prevaru obećao ostvariti mogućnosti za rad u SAD-u, za koje je znao da se nikada neće ostvariti.

Gerard Depardieu optužen za silovanje, on tvrdi: Nisam kriv
Gerard Depardieu optužen za silovanje, on tvrdi: Nisam kriv

- Umećući se u postupak izdavanja vize gospođe Bianco, gospodin Warner uspio je kontrolirati gospođu Bianco prijeteći da će povući potporu ako ne pristane - stoji još u tužbi.

Sve počelo 2009. godine

Prema tužbi, zlostavljanje je započelo u veljači 2009. godine, kada je Manson odvezao Bianco u Los Angeles kako bi tamo snimila glazbeni spot koji nikada nije objavljen. Po dolasku je ustanovila da "nije prisutna ekipa za snimanje i da se od nje očekuje boravak u domu gospodina Warnera, a ne u hotelu koji je prethodno bio rezerviran".

Tijekom četverodnevnog snimanja, koje je Manson snimao svojim fotoaparatom, Bianco je navodno cijelo vrijeme nosila donje rublje, uskraćivan joj je san, davani su joj droga i alkohol, ali bez hrane. 

Tijekom snimanja, tvrdi, Manson ju je tukao i tresao strujom, prijetio silovanjem, prisiljavao je da gleda "izuzetno nasilni film zbog kojeg je pala u nesvijest" i pokušao je prisiliti na seksualne odnose s drugom ženom pred kamerom.

- Možda najstrašnije, gospodin Warner zaključao je gospođu Bianco u spavaću sobu, privezao je i tukao bičem za koji je rekao da su ga koristili nacisti - navodi se u tužbi.

Bojala se posljedica

Glumica kaže da se nije protivila u tom trenutku jer se bojala posljedica, kako profesionalnih tako i fizičkih. Odnosno, brinula se da će se početi još gore ponašati prema njoj.

Nekoliko mjeseci nakon toga, u svibnju 2009. godine, njih dvoje su započeli seksualnu vezu. Iako je u to vrijeme odnos bio sporazuman, navodno ju je grizao, tukao i dirao u javnosti bez pristanka.

Također ga tereti da ju je prisiljavao da slijedi "pravila odijevanja" i verbalno je ponižavao u intervjuima.

Dizajner Wang partijao 2019. u Hrvatskoj: Optužen za silovanje
Dizajner Wang partijao 2019. u Hrvatskoj: Optužen za silovanje

2011. godine Bianco se preselila k Mansonu na dva i pol mjeseca, tijekom kojih je rekla da je trpjela "stalno zlostavljanje". Navodno joj nije dopuštao da napusti stan bez dozvole ni da prima posjetitelje. Tvrdi i da ju je držao "budnu danima, a zatim je preko noći izbacio iz stana".

"Držao me u mraku, nije mi dao da spavam"

Također se navodi da je držao stan u "gotovo totalnom mraku i inzistirao je da temperatura ostane na 17 stupnjeva Celzijusa". Redovito bi se razbjesnio, bacao predmete i verbalno je zlostavljao, tvrdi se u tužbi.

Jednom ju je Manson navodno progonio sjekirom. U tužbi je navedeno i da ju je jednom "posjekao nacističkim nožem tijekom seksa, bez njezinog pristanka, i fotografirao posjekotine na njezinom tijelu".

Fotografije je nakon toga navodno objavio na društvenim mrežama.

Bianco je pobjegla u lipnju 2011. dok je Manson spavao, a kad je otkrio da je otišla, "prijetio joj je ukidanjem vize i 'kaznom' kad je sljedeći put vidi", navodi se u tužbi.

Glumica kaže da ima posttraumatski stresni poremećaj, anksioznost, depresiju i napade panike. Prvi put je o tome progovorila 2019. godine, ali nije htjela otkriti ime zlostavljača. Tek u veljači otkrila je o kome se radi.

- Unatoč brojnim hrabrim ženama koje su govorile protiv Marilyna Mansona, bezbroj preživjelih ostaju ušutkane, a neki od njihovih glasova nikada se neće čuti. Nadam se da ću podizanjem ove tužbe pomoći spriječiti Briana Warnera da više ne uništava živote i osnažiti druge žrtve da potraže vlastitu malu dozu pravde - objavila je glumica na društvenim mrežama.

Manson se o tužbi nije oglasio.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin