Sport

Komentari 4

Babić dogovorio meč karijere! Evo kad se bori za titulu WBC-a

Babić dogovorio meč karijere! Evo kad se bori za titulu WBC-a

Meč će organizirati promocija KO Promotions, čija je ponudila nadmašila onu Matchroom Boxinga, pa će Babić nakon dugo vremena odraditi meč izvan Engleske u kojoj ima mnogo navijača

Nakon dugog iščekivanja, Alen Babić (11-0) saznao je datum svog meča karijere! 'Savage' će se 18. ožujka u Poljskoj boriti za WBC-ov pojas u bridger kategoriji protiv neporaženog Lukasza Rozanskog (14-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Meč će organizirati promocija KO Promotions, čija je ponudila nadmašila onu Matchroom Boxinga, pa će Babić nakon dugo vremena odraditi meč izvan Engleske u kojoj ima mnogo navijača.

Činjenica koja baš ne ulijeva povjerenje je ta da Babić 50 dana prije meča protiv nema trenera budući da je nedavno raskinuo suradnju s Leonardom Pijetrajem, pa još nije sasvim jasno tko će mu biti u kutu. 

Alen Babic v Adam Balski

Poljak je opasan, od 14 pobjeda u karijeri 13 ih je ostvario nokautom, no dugo vremena nije bio u ringu, posljednji u svibnju 2021. kad je u prvoj rundi nokautirao Artura Szpilku.

Babić je, s druge strane, lani u svibnju pobijedio Adama Balskog za WBC-ov Silver pojas, što mu je i omogućilo borbu protiv Poljaka.

Alen Babic v Adam Balski


 

Najčitaniji članci