Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Bjelica je doktorirao, a Oršić zabijao kao Michael Jordan...'

'Bjelica je doktorirao, a Oršić zabijao kao Michael Jordan...'
1

Treba skinuti kapu Bjelici kako se njegova momčad ponašala u smislu energije. Imali su nevjerojatno kvalitetan nogomet uz čak 23 driblinga. Ovakvu predstavu Dinama nisam dugo gledao, rekao je Jeličić...

Svi navijači Dinama vrlo emotivno su doživjeli povijesnu pobjedu nad Atalantom. Dinamo je razbijao i Astru Giurgiu i Beverena, padali su Ajax i Porto na Maksimiru, ali nitko nikada nije ovako bio u podređenom položaju kao Atalanta.

Zambata: Fantazija! Pa ovaj je Dinamo kao moj 1967. godine
Zambata: Fantazija! Pa ovaj je Dinamo kao moj 1967. godine

'Modri' su ih izdominirali u svakom mogućem segmentu i oduševili sve stručnjake. Među njima Joška Jeličića i Stipu Pletikosu koji su skoro pa ostali bez riječi u emisiji na Planet Sportu.

Pokretanje videa ...

- Treba skinuti kapu Bjelici kako se njegova momčad ponašala u smislu energije. Imali su nevjerojatno kvalitetan nogomet uz čak 23 driblinga. Ovakvu predstavu Dinama nisam dugo gledao. Bjelica je apsolutno doktorirao - rekao je Joško Jeličić dok je Stipe Pletikosa nadodao:

- Bjelica im je dao hrabrost, ta spremnost u glavi, ne samo oni najiskusniji, nego Perić, Livaković, Oršić. Oni su izgledali kao prava momčad koja je centrirana sjajno. Sjajna izvedba - rekao je.

Dinamo je nadigrao Atalantu u gotovo svakom segmentu. Poveli su vrlo rano 3-0, ali i dalje su grizli kao da je 0-0. Nevjerojatan mentalitet za koji je zaslužan upravo Bjelica. 

Oršiću 'desetka' za povijest, čudesni Olmo, oduševili bekovi
Oršiću 'desetka' za povijest, čudesni Olmo, oduševili bekovi

- Ovo je jedna ozbiljna europska momčad koja je imala svoj dan. Svi igrači su imali svoj dan. Znali smo koliko su bitni bočni igrači. Da protivnici moraju brinuti o njima, a ne obrnuto. Ovo je jedna od utakmica kada pomisliš u glavi nešto i to ti se ostvari. Dinamo itekako ima što reći ove godine u Ligi prvaka - složili su se Plete i Jela.

- Tri stopera su imala nevjerojatan postotak dobivenih lopti. Theophile je nevjerojatno odigravao loptom preko Mora, nevjerojatnu mirnoću su pokazali. Čestitke i kondicijskom treneru Dinama. Mislili smo da će pasti u drugom dijelu, ali nisu. Atalanta je imala dvije prilike do kojih su došli preko svoje kvalitete, ali je Livaković nevjerojatno reagirao - rekao je Pletikosa, a onda je Bjelica nahvalio Oršića. 

Čudesno: Večer kad je Dinamo od Atalante napravio Atlantidu
Čudesno: Večer kad je Dinamo od Atalante napravio Atlantidu

- Mali Oršić. Tri komada. Ovo je nevjerojatno i sjajno. Imao je postotak kao Michael Jordan - poentirao je Jeličić i najbolje opisao večerašnju partiju sjajnog Oršića koji je pokazao da itekako zaslužuje mjesto u reprezentaciji.

Za nove fantazije u Ligi prvaka iz čarobne radionice Dinama morat ćemo malo pričekati jer je sljedeća utakmica za dva tjedna na Etihadu protiv Manchester Cityja...