Obavijesti

Sport

Komentari 18

Bogdanović nemoćan protiv Brade, Vučević preletio Bullse

Bogdanović nemoćan protiv Brade, Vučević preletio Bullse
3

Fear the Beard, slogan je Houston Rocketsa kad James Harden uđe u pravi ritam. Brooklyn Netsi nisu znali kako ga zaustaviti, zabio im je 30 koševa za 22. poraz

VIDEO

James Harden , najpoznatiji bradati igrač NBA lige, uništio je i Brooklyn Netse. Ni Bojan Bogdanović nije ga uspio zaustaviti na putu prema 30 poena, šest asistencija i tri skoka u pobjedi 113-99, pa su Houston Rocketsi na omjeru 27-11, a Brooklyn Netsi pali su na 16-22.

Bogdanović je igrao 37 minuta , zabio je četiri dvice iz sedam pokušaja i promašio obje trice. Uz još pet slobodnih bacanja došao je do zbroja od 13 poena , skočio je pet puta, a asistirao tri puta . I on i Harden na početku su ostali u sjeni naguravanja Kevina Garnetta i Dwighta Howarda .

Howard je poslije jedne borbe u skoku imao nešto reći Garnettu, koji ne trpi takve situacije. Iskusni 38-godišnjak udario je glavom najsnažnijeg centra, Howard je zamahnuo prema njegovoj glavi, ali suci su procijenili da tu nije bilo udarca, pa je isključen samo Garnett.

VIDEO

- U dobrim starim danima tu se ne bi sudio ni faul, a sad izbacuju ljude - priznao je i trener gostiju Kevin McHale. Howard je dobio tehničku, moguće je da ga liga suspendira nakon dodatnog pregledavanja snimki.

- To ne ovisi o meni. Meni je samo važno da smo pobijedili - rekao je centar Rocketsa. Garnett je odbio pričati s novinarima.

Pistonsi u nevjerojatnom nizu

Otkako su potjerali svojeg najskupljeg igrača Josha Smitha , Detroit Pistonsi pobijedili su u devet od deset odigranih utakmica. Od najgore momčadi u ligi stigli su na samo dvije pobjede zaostatka za mjestima koja vode u doigravanje.

Nisu imali nimalo lagan raspored, a kvalitetu su pokazali u gostima kod Toronta, drugoplasirane momčadi istoka. Preživjeli su utakmicu života Jonasa Valančiunasa, litavski centar zabio je 31 koš uz šut iz igre 14/15 i 12 skokova, ali Brandon Jennings bio je još bolji s 34 koša i deset asistencija , za pobjedu Pistonsa 114-111. Jennings je u posljednjoj obrani ukrao loptu Kyleu Lowryju .

- Bio je nevjerojatan. Uzeo nas je sve na leđa i nosio nas - slikovito je opisao Jenningsovu večer Stan van Gundy , trener Detroita.

Crnogorac bolji i od Gasola

U fantastičnoj formi je i Nikola Vučević . Centar Orlando Magica u gostima kod Chicago Bullsa završio je s 33 koša i 11 skokova, ništa mu nije mogao ni Pau Gasol , koji je završio na posteru jer je na kraju treće četvrtine Crnogorac žestoko zakucao lijevom rukom preko Španjolca.

VIDEO

- Htio sam doći do obruča i snažno završiti akciju. Dobro sam se odrazio i želio sam zakucati, znam da to ne radim često, pa je Bullse moj potez sasvim sigurno iznenadio - objasnio je 24-godišnjak nakon pobjede 121-114.

Orlando je kao i Detroit na 14 pobjeda u sezoni, Chicago s omjerom 26-13 drži četvrto mjesto u Istočnoj konferenciji.

Još jedan igrač može se pohvaliti da je otišao preko 30 u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu. Anthony Davis u gostima kod Bostona imao je 34 koša, devet skokova, četiri asistencije i tri blokade, ali malo mu to vrijedi kad su Celticsi pobijedili Pelicanse 108-100. Boston je na omjeru 13-23, New Orleans je pao ispod 50 posto pobjeda (18-19).

Rezultati:

  • Boston Celtics - New Orleans Pelicans 108-100
  • Brooklyn Nets - Houston Rockets 99-113
  • Toronto Raptors - Detroit Pistons 111-114
  • Chicago Bulls - Orlando Magic 114-121

Istočna konferencija:

  1. Atlanta 29-8
  2. Toronto 25-12
  3. Washington 25-12
  4. Chicago 26-13
  5. Milwaukee 20-19
  6. Cleveland 19-19
  7. Miami 16-21
  8. Brooklyn 16-22

Zapadna konferencija:

  1. Golden State 29-5
  2. Portland 30-8
  3. Houston 27-11
  4. Memphis 26-11
  5. Dallas 26-12
  6. LA Clippers 25-13
  7. San Antonio 23-15
  8. Phoenix 22-18
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret Kupa bez ispaljenog metka
FINALE KUPA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret Kupa bez ispaljenog metka

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi