Sport

Komentari 0

Brady još ne misli reći 'zbogom'

Brady još ne misli reći 'zbogom'

On voli našu organizaciju, naše trenere i vlasnike. I mi svakako volimo njega. A kad imate takvo obostrano zadovoljstvo, to je 'kombinacija iz raja', rekao je glavni direktor Tampa Baya Jason Licht

Jedan od najboljih igrača američkog nogometa u povijesti Tom Brady (43) produžio je ugovor s Tampa Bay Buccaneersima do sljedeće godine.  te tako rasteretio 'salary cap' svoje momčadi i omogućio dovođenje još nekih pojačanja, ali i ostanak nekih važnih igrača  za sljedeću sezonu. 

Svojim potpisom do sljedeće godine je uštedio Buccaneersima čak 19 milijuna dolara

- On voli našu organizaciju, naše trenere i vlasnike. I mi svakako volimo njega. A kad imate takvo obostrano zadovoljstvo, to je 'kombinacija iz raja' - rekao je glavni direktor Tampa Baya Jason Licht. 

Teško je zamisliti da igrač koji se približava 50. godini još ima volje i želje igrati na najvišoj razini, ali Brady ima svoje ciljeve. Želi doći do 10. NFL prstena. Zasad je na sedam (2002., 2003., 2005., 2015., 2017., 2018. i 2020. godine.), no očito ne želi stati.

Da je najveći u povijesti dokazuje i statistički podatak da šest naslova nema nitko, dok mu je s pet naslova od svih igrača u povijesti najbliži Charles Haley.

Također je osvojio i pet nagrada za najboljeg igrača Super Bowla.

Tom Brady u NFL je stigao 2000. godine, kao pick šeste runde (ukupno 199.) te su ga godine draftirali New England Patriotsi. 

Najčitaniji članci