Obavijesti

Sport

Komentari 0

Brazilac slao Joksovića ponovno u saunu, ultras portugalske Vitorije 'skenirao' je Osječanina

Brazilac slao Joksovića ponovno u saunu, ultras portugalske Vitorije 'skenirao' je Osječanina

Iz perolake (-66 kg) je u laku (-70 kg) kategoriju prešao Filip 'Nitro' Pejić, a to je za njega značilo i nakon dugo vremena nešto lakše skidanje kilograma i dobro raspoloženje

VIDEO

Ajde u saunu, amateru, rekao je kroz smijeh Zelg Galešić mladom Eriku Pletikosu (20) koji je prošao kroz skidanje kilograma za perolaku kategoriju (-66 kg). Pulska poslovica kaže da borci iz Trojan Free Fighters Teama ne padaju na vagi, a to je pokazao i Erik koji se nakon pola sata vratio s 'cijeđenja', ali s 66.1 kilogramom.

Pejić isprebijao Brazilca, Bukvić high kickom nokautirao Kosića
Pejić isprebijao Brazilca, Bukvić high kickom nokautirao Kosića

U svim mečevima koji nisu za titulu dopuštena je tolerancija od pola kilograma u odnosu na propisana pravila UFC-a pa sami borci već znaju kolika im je dopuštena tolerancija. Inače je Filip 'Nitro' Pejić (30, 15-7-2) na vaganjima u poljskom KSW-u izgledao kao da mu je duša napustila tijelo, ali ovaj je put iz perolake prešao u laku kategoriju (-70 kg), prvi stigao na vaganje, prije deset sati provjerio koliko ima kilograma i slavodobitno popio pola litre napitka jer je vidio da može.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marin Mikulić (22, 2-0) bez problema je prošao na vagi, a kao protivnika će imati Portugalca Luisa Bladea da Silvu (35, 5-10) koji je na službeno vaganje stigao u obilježjima portugalske Vitorije Guimaraes. Očito je jedan od ultrasa tamošnjih White Angelsa jer mu je tijelo prekriveno tetovažama s obilježjima kluba i navijačke skupine, a dobro je odmjerio znatno višeg protivnika.

Kad je Saša Drobac dao znak za početak, borci su se samo redali na vagi i - prolazili. Prve su probleme imali spomenuti Pletikos, a s njim je u saunu morao i Jakob Kosić (29, 2-2) koji se nije previše namučio.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić najavio FNC 9 u Sisku

- Ma nema veze, čim sam došao unutra počeo sam se 'cijediti'. Osjećam se odlično, kao da ništa nije bilo - prokomentirao je nakom meča.

Brazilac Jorge de Oliveira (36, 9-4) riješio je svoje obaveze na vagi i sjeo pored ulaza čekajući Nikolu Joksovića (28, 8-1) koji je u prvom dolasku na vagu imao 100 grama viška.

- My friend, to sauna - samo je rekao Portugalac. 

Nasmijao se samo srpski borac, ponovno obukao i krenuo put saune. S njim će u kutu biti i Ognjen Babić (21, 2-0), pobjednik treće sezone 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige u velter kategoriji (-77 kg) koji se pošteno namučio sa skidanjem kilograma, a i ovaj je put stao na vagu i nije nam želio točno otkriti, samo se nasmijao.

'Kradljivac mikrofona' vraća se u kavez FNC-a: Protiv Vrtačića očekujte meč s dosta udaranja
'Kradljivac mikrofona' vraća se u kavez FNC-a:  Protiv Vrtačića očekujte meč s dosta udaranja

- Koliko ima? Pa previše iznad 90 - rekao nam je kroz smijeh njegov trener Nemanja Milošević, a mogli su se svi tad našaliti jer je Nikola kao posljednji borac pola sata prije kraja vremenskog perioda za vaganje prošao.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim Petrol benzinskim postajama. Prvi dio priredbe moći ćete pogledati besplatno putem YouTube kanala 24sata, dok će se “main card” moći kupiti po cijeni od 39 kuna pretplatom na 24sataPLUS+ sadržaj i putem FNC.tv platforme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...