Sport

Komentari 11

Bravo, majstore! Čudesni Zubčić ima drugo vrijeme prve vožnje

Bravo, majstore! Čudesni Zubčić ima drugo vrijeme prve vožnje

Hrvatski skijaš Filip Zubčić prolazi kroz sezonu života, a na veleslalomu u Alta Badiji imao je prvi startni broj. Odvozio je odlično i gotovo sve konkurente ostavio daleko iza sebe

Hrvatski skijaš Filip Zubčić ima novu šansu za postolje na veleslalomu u Alta Badiji! Krenuo je s prvim startnim brojem, a nakon što je dugo vremena bio prvi, od nekoliko desetaka skijaša iza njega, skinuo ga je tek Francuz Alexis Pinturault.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tjedan dana nakon što je osvojio prvo i treće mjesto u Santa Caterini imao je prvi startni broj u Alta Badiji, a uoči same utrke rekao je kako staza nije onoliko ledena koliko on to i voli.

Nakon samog nastupa Zubčić je pomalo nezadovoljno kimao glavom, no s obzirom da je i u Santa Caterini prvu vožnju odradio znatno lošije od druge, to se nije doimalo toliko problematičnim.

No onda se ispostavilo da i nije toliko loše odradio tu prvu vožnju!  Već upravo suprotno!

Poslije njega krenuo je Amerikanac Tommy Ford i odmah se vidjelo koliko je Zubčić zapravo dobro odvozio. Ford je za Zubčićem tad zaostao 84 stotinke, a iza njega ostali su i Kranjec, Nestvold-Haugen, Odermatt, Kristoffersen, Kilde... Baš svi osim Pinturaulta!

Prva vožnja približava se kraju, a druga je na rasporedu u 13.30 sati.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FILIPOM ZUBČIĆEM:

 

Najčitaniji članci