Obavijesti

Sport

Komentari 40

Britanci žestoko optužili Noleta zbog covida, a Srbi su u šoku...

Britanci žestoko optužili Noleta zbog covida, a Srbi su u šoku...

Đoković je prema britanskom listu Daily Mail uzeo titulu 'covididiota' 2020. zbog čega su srpski mediji žestoko reagirali. Britanci inače imaju specifičan smisao za humor, ali možda ovoga puta ipak pretjerali

Britanci su oduvijek imali poseban, istančan smisao za humor, a ovoga puta okomili su se na najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića (33).

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković u Zadru

Pokretanje videa ...

Srpski mediji potez uglednog britanskog lista Daily Maila smatraju skandaloznim, ponižavajućim i podcjenjivačkim, a ovako su reagirali:

“Neviđen skandal, Britanci prostački uvrijedili Đokovića”, naslov je na Blicu, dok B92 kaže: “Britanci pomiču granice, Đoković je Covidiot godine”.

“Skandal kakav se ne pamti! Britanci stvarno ste pretjerali, Đoković još nije doživio ovakvo poniženje”, piše Kurir. 

Reakcije na Novakov prijedlog: Ne, takav tenis bi mi se gadio!
Reakcije na Novakov prijedlog: Ne, takav tenis bi mi se gadio!

Britanski list objavio je negativne sportske nagrade za 2020. godinu, a zbog pandemije korona virusa i u skladu s specifičnim britanskim humorom odlučili su uvesti nagradu za "covididiota" godine.

Ovu 'počasnu titulu' uzeo je ni manje ni više nego prvi reket svijeta Novak Đoković kojem sigurno ovakav humor nije nimalo smiješan. 

Čisti luksuz! Pogledajte kakvu si je vilu priuštio Novak Đoković
Čisti luksuz! Pogledajte kakvu si je vilu priuštio Novak Đoković

''Postojalo je nekoliko kandidata za najveću nagradu, ‘Covidiot godine’. Uostalom, svakog tjedna događalo se da neke sportske zvijezde krše pravila o izolaciji zbog korona virusa.Predvodili su ih engleski nogometaši, uključujući Phila Fodena, Masona Greenwooda, Jacka Grealisha, Kylea Walkera i Hudsona Odoia. Ipak, nagrada ide u ruke najpoznatijeg tenisača, svjetskog broja jedan, Novaka Đokovića'', piše Daily Mail i nastavlja:

Murray: Da, primio bih cjepivo protiv korone. Ma, i Đoković bi
Murray: Da, primio bih cjepivo protiv korone. Ma, i Đoković bi

“Samo Đoković, čovjek koji stalno izaziva podjele, može lopticom pogoditi sutkinju i biti izbačen s US Opena, a da to ne bude ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine. Organizirao je Adria tour na Balkanu, tijekom korona-izolacije u lipnju, zbog čega je došao na prvo mjesto Covidiot rang liste”, dodaje se, u nastavku je čak u izboru drugog sportaša navedeno kako je “Đoković najveći gubitnik lockdowna”, obrušili su se na Srbina.